Tocăniţă de viţel

de diaconta in Vita, 6 Noi 2011 | 4859 vizualizari

COMENTARII (46)

alinutzika 1

06.11.2011, 14:53

Bine ca s-a meritat plansul...

gaby_duceag 1

06.11.2011, 14:54

minunata papica ta

DIANA B 1

06.11.2011, 15:05

Excelenta carnea de vitel oraz il cedez celor de la Dragonul rosu
Sensibilo , de la 3 cepe ai plans ? ntz , ntz , ntz mami fata sa-i treaca ...

MIUTA 1

06.11.2011, 15:07

Ce bine arata
Vorba aia"iti bati copiii sa fuga de la masa"
Imi place,pap si eu

diaconta 1

06.11.2011, 15:08

Diana,nu rade ca am niste ceapa de numa' cand ma gandesc ca trebuie s-o curat ma apuc de bocit inca n-am intalnit ceapa sa usture in halul asta
si nu fa mofturi,dau tocanita numai cu orez

diaconta 1

06.11.2011, 15:08

Alinutzika,a cam meritat

diaconta 1

06.11.2011, 15:09

Gaby asa-i c-am facut "papa bun"?

diaconta 1

06.11.2011, 15:10

Miuta,eram convinsa ca-ti place,doar e mancare "de-a noastra"

DIANA B 1

06.11.2011, 15:28

deci , degeaba , nu ?
SFAT pe care deja-l stii , dar ai omis : ori lasi ceapa cateva minute in apa rece , ori o tii la frigider , tot cateva minute , ori ... iti pui ochelari si-ai rezolvat-o ......... sau vrei sa-ti reimprospatezi irisii

diaconta 1

06.11.2011, 15:33

Diana,am incercat eu toate cele....dar degeaba
Ochelari mi-am mai pus eu cand eram mai mititica,de se prapadea mama de ras
poate doar dac-ar fi de aia de scafandru

Bucataras Medi 1

06.11.2011, 16:26

ma accepti si pe mine la masa? ...........

diaconta 1

06.11.2011, 16:31

sigur Doamna ce onoare
stati sa pun covorul rosu si tacamurile de argint

Bucataras Medi 1

06.11.2011, 17:01

iar eu sa-mi pun tinuta adecvata.............

diaconta 1

06.11.2011, 17:04

adica fusta scurta si tocuri

LUK 1

06.11.2011, 17:18

da...si eu am facut dar cu pulpa de vita..ce am mai fiert la ea..of of..dar a iesit gustoasa..cu carne de vitel cred ca e si mai buna,mai frageda carnita

Rocsi 1

06.11.2011, 17:21

de ce ai varsat lacrimi mai diuta???o tocanita delicioasa ne-ai preparat

madi_marin 1

06.11.2011, 17:29

tocanita arata super, dar eu poftesc la muraturile de alaturi.....

diaconta 1

06.11.2011, 17:31

Florina,carnea de vita mi se pare mult mai gustoasa decat cea de porc si nu stiu de ce n-o preparam mai des

diaconta 1

06.11.2011, 17:34

Rocsi,pai plangeam si mai taiam ceapa si iar plangeam ma gandeam "daca o sa pun reteta si n-o sa le placa ce-am facut" ca nu mai am timp sa fac altceva si n-o sa mai vina pe la mine
si uite-asa m-au bantuit tot felul de ganduri
da' acuma mi-au trecut pana mai curat iar din ceapa aia si zic si io ca Diana "Doamne da' multa mai este"

diaconta 1

06.11.2011, 17:34

Madi,cu tine scap cel mai ieftin de alea am destule si-mi ramane mie carnita

madi_marin 1

06.11.2011, 17:48

dia.....multumesc....

alldaycooking 1

06.11.2011, 17:56

Tocanita de vita ne place si noua foarte mult! Tare bine arata farfuria aia

diaconta 1

06.11.2011, 18:04

Alldaycooking multumesc,e foarte buna si aromata

Bunica 1

06.11.2011, 18:49

a mai ramas o bucatica ? Arata grozav !

Cris2711 1

06.11.2011, 19:38

buna tare tocanita

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vitel in sos de rosii ca la mama acasa