Tocanita din organe de vitel!

de Panacris in Vita, 21 Aug 2012 | 16064 vizualizari

COMENTARII (15)

laura_n 1

21.08.2012, 15:59

Buna papica, face si tatal meu, noi ii spunem tochitura, iese bestiala

Panacris 1

21.08.2012, 16:07

Da, Laura, dar la tochitura, eu stiu ca se pun bucatele de carne si carnati afumati

laura_n 1

21.08.2012, 16:33

da? uite ca am mai aflat ceva tatal meu pune si carnita, dar cu carnati nu a incercat

Panacris 1

21.08.2012, 16:37

E delicioasa si pline de colesterol Dar din cand in cand mai merge

laura_n 1

21.08.2012, 16:49

ai dreptate

- Andreea - 1

21.08.2012, 16:55

cind o mincare e delicioasa mai conteaza altceva???????

jolygina 1

21.08.2012, 17:05

foarte bun

Bya Ralu 1

21.08.2012, 17:38

e delicioasa

iry-gabriela 1

21.08.2012, 20:04

mancarea ca mancarea ,dar farfuria imi place tare

Panacris 1

21.08.2012, 20:36

Iri, farfuria e de la Horezu

gaby_gabytza 1

21.08.2012, 21:32

Sim0na 1

21.08.2012, 23:42

Buna!!

Cris2711 1

22.08.2012, 00:32

mi-e foame tare

Panacris 1

22.08.2012, 09:03

Multumesc pentru aprecieri Bucatarasi dragi!

Laly 1

22.08.2012, 11:45

Vin la masa

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de friptura de vitel la cuptor