Tocanita picanta de pui cu naut si cartofi dulci

de Satisfyyourcravings in Pui, 9 Noi 2018 | 2993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 bucati de pui (eu am folosit pulpe inferioare)
  • 1 lingura condimente pentru pui
  • 1 lingura rozmarin uscat
  • sare
  • ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 4 catei de usturoi
  • 2 cartofi dulci
  • 1 lingurita fulgi de chili
  • 300 ml supa de pui (se poate obtine din cub concentrat)
  • 400 grame naut (din conserva)
  • orez gatit, pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita picanta de pui cu naut si cartofi dulci:

Bucatile de pui se presara cu sare, condimentele pentru pui si rozmarinul si se prajesc in putin ulei, intr-o caserola, pana devin aurii. 

Intre timp, se taie ardeiul in bucati groase, usturoiul se feliaza, ceapa se toaca marunt, iar cartofii dulci se taie in batoane groase.

Se transfera puiul pe o farfurie. 

In caserola, se adauga ceapa si se prajeste 5 minute la foc mic, apoi se adauga ardeiul, usturoiul si cartofii dulci. Se lasa 5 minute la foc mediu. Se adauga puiul inapoi in caserola, impreuna cu fulgii de chilli si supa de pui, se acopera cu un capac si se lasa 30 de minute. In ultimele 5 minute, se adauga nautul. 

Se serveste fierbinte cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita picanta de pui cu naut si cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume de vara