Tocanita rustica

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Feb 2010 | 1901 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • - un morcov
  • - 4-5 cartofi medii
  • - un tub de branza topita
  • - o ceapa
  • - o conserva de ciuperci sau 300 gr de ciuperci proaspete
  • - un borcanel de smantana (300 ml)
  • - verdeata tocata ( leustean, marar, patrunjel)
  • - sare si piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita rustica:

Curatam morcovii si ii taiem rondele, curatam cartofii si ii taiem cubulete. condimentam cu sare si piper si dam la fiert, in apa cat se la acopere, pana cand sunt fierte toate.



Intre timp, prajim carnea taiata cubulete mici, in uleiul in care am prajit carnea calim ceapa, punem ciupercile taiate fasii si le lasam sa se inabuseasca bine. Peste ciuperci, punem legumele fierte, plus o cana de supa de la legume. Le lasam sa dea un clocot impreuna, apoi punem branza topita si smantana, omogenizam bine si apoi adaugam verdeata si mai lasam sa dea un clocot, pentru a se aromatiza.


Tocanita se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

 

COMENTARII (1)

Teo 1

28.02.2010, 22:19

buna, buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI