Tochitura de porc cu mamaliga

de T I M E A in Porc, 15 Noi 2012 | 23367 vizualizari

 

De mult timp imi era pofta de o mamaliguta calda cu tochitura. Si duminica trecuta s-a transformat in pranzul nostru. Un praz rustic si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spata de porc
  • 350 gr carnati afumati
  • 3-4 linguri pasta de gogosari cu rosii
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 lingurita cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc cu mamaliga:

Spalam bine carnea si o taiem cubulete.

Punem bucatile de carne la prajit in ulei si lasam pe foc 10-15 minute sa fiarba in sucul propriu.

Adaugam carnatii taiati rondele si lasam in continuare pe foc pana se prajesc. Adaugam sarea si piperul apoi pasta de gogosari cu rosii si cimbrul. Punem si usturoiul taiat felii. 

Mai lasam pe foc cateva minute sa se amestece bine aromele.

Inainte de a lua mancarea de pe foc, verificam cu o furculita daca carnea este patrunsa.

Luam de pe foc si servim cald cu mamaliguta si cascaval ras. 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tochitura de porc cu mamaliga 188412
retete culinare - Tochitura de porc cu mamaliga 188413
retete culinare - Tochitura de porc cu mamaliga 188414
retete culinare - Tochitura de porc cu mamaliga 188415

COMENTARII (46)

T I M E A 1

17.11.2012, 09:45

cris multumesc

babi5 1

03.09.2013, 19:27

Krystyan Trendy 1

02.11.2013, 10:52

mmm... foarte foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29