Tochitura olteneasca

de ramo_cata in Mancaruri cu carne, 4 Oct 2009 | 11926 vizualizari

 

Initial am vrut sa fac ciulama cu pipote si inimi a la oana dar am inventat putin si a iesit ceva delicios...sotului nu-i plac mancarurile albe asta m-a facut sa improvizez...

 

INGREDIENTE

  • 500gr inimi si pipote de pui
  • 200g pulpa de porc
  • 500gr ciuperci
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 2 gogosari
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de smantana
  • un castronel bulion de rosii
  • foi de dafin,busuioc,cimbru,sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura olteneasca:

Am fiert carnea si am schimbat apa,le-am pus intr-o alta oala si le-am lasat la fiert in putina apa,un fel de prajeala aburinda:)

Am tocat legumele,ciupercile,ceapa,ardeiul iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare..le-am pus peste carne,am adaugat 2 cani de apa si le-am lasat la fiert. smantana am amestecat-o cu faina,am mestecat-o pana s-a facut ca o pasta,aceasta pasta am subtiat-o cu bulionul de rosii,am adaugat aceasta compozitie peste carne si legume...am lasat-o la foc mic pana a scazut ,am adaugat foile de dafin,cimbrul,busuiocul,sarea,usturoiul si au mai clocotic 5-10 minute...am servit cu mamaliguta si smantana...

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tochitura olteneasca 8315
retete culinare - Tochitura olteneasca 8316
retete culinare - Tochitura olteneasca 8317
retete culinare - Tochitura olteneasca 8318
retete culinare - Tochitura olteneasca 8319
retete culinare - Tochitura olteneasca 8320

COMENTARII (4)

ramo_cata 1

12.10.2009, 00:32

ana ma bucur ca ti-a placut

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:21

f buna

deyutzky 1

26.05.2011, 00:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21