Tort Bienenstich - Intepatura de albina

de Corinuta in Torturi, 16 Noi 2014 | 12989 vizualizari

COMENTARII (30)

Anett 1

18.11.2014, 13:08

ce draguti tort!

Corinuta 1

18.11.2014, 18:49

Multumesc pentru aprecieri! De bun este bun, mie mi-a placut, e si destul de consistent din cauza migdalelor, nu poti manca mai mult de o felie. La mine in familie parerile au fost impartite: de exemplu sotul a zis ca migdalele caramelizate nu prea se pupa cu restul si ca era mai bun doar simplu. Parerea mea este insa ca tocmai topingul de migdale este ceea ce-l face sa fie deosebit.

anca_rm 1

19.11.2014, 12:50

ce reteta minunata ne-ai adus , la favorite cu ea

Sylvia 1

19.11.2014, 14:23

suuuuuuuuuuuuper

Ela68 1

21.11.2014, 20:03

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort nemtesc