Tort de clatite (2)

de Lau in Dulciuri, 1 Dec 2011 | 1631 vizualizari

 

LA MULTI ANI ROMANIA

 

INGREDIENTE

  • 10 clatite
  • 3 galbenusuri
  • 300 ml frisca
  • 2 linguri faina
  • 100 ml iaurt natural
  • 200 g zahar
  • 300 g capsuni
  • 100 ml smantana
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de clatite (2):

Facem clatitele dupa reteta proprie, le lasam sa se raceasca bine

Galbenusurile le mixam cu zaharul pana devin cremoase, adaugam laptele, faina si punem pe foc pana se ingroasa. Cand a inceput sa fiarba am adaugat capsunile si am amestecat continuu. Lasam sa se raceasca bine si adaugam frisca, iaurtul si omogenizam.

Asezam prima clatita, apoi crema si repetam pana terminam. Am ornat cu frisca si zahar topit impreuna cu 50 ml frisca si racit bine

Dam la rece, cel mai bine este sa il lasam cca 4-5 ore. La mine a stat doar 2 ore

 

RETETA IN IMAGINI

Tort de clatite (2)-0
Tort de clatite (2)-1
Tort de clatite (2)-2
Tort de clatite (2)-3

COMENTARII (23)

Lau 1

02.12.2011, 14:17

gaby

Krystyan Trendy 1

23.05.2014, 11:29

minunat tort

Krystyan Trendy 1

23.05.2014, 11:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20