Tort de clatite cu sirop caramel

de LicutaMarin in Torturi, 31 Mai 2011 | 65094 vizualizari

COMENTARII (117)

LicutaMarin 1

10.01.2012, 20:10

Multumesc!!!

Mitinita 1

10.01.2012, 20:21

La multi ani!!!

madi_marin 1

10.01.2012, 20:25

La multi ani!

MIUTA 1

10.01.2012, 22:01

Excelent foarte bine arata

LicutaMarin 1

10.01.2012, 22:53

Multumesc frumos!!!

kamy 1

10.01.2012, 23:33

La multi ani cu sanatate si noroc!!!

AnyCostescu 1

01.03.2013, 10:58

Bya Ralu 1

10.03.2013, 15:42

hmmmm cat de bine arata

ralu_ca 1

10.03.2013, 18:41

delicios

Sidy 1

11.03.2013, 08:13

Mor incet...

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

11.03.2013, 08:45

Superb arata!

COSTEO 1

11.04.2013, 12:10

AI MURIT SI NU AI SIMTIT.ARATA BESTIAL

silvia1 1

11.04.2013, 13:01

Arata super. Caramele cu lapte? din care nume ?
Vreau si eu sa il incerc

silvia1 1

11.04.2013, 13:32

Frisca Hulala este buna?

Bucataras Monica 1

11.04.2013, 14:17

sunt fan caramel

Tuxedo 1

11.04.2013, 15:03

Arata super! mi-e o pofta de clatite! si mai ales de tort de clatite...

silvia1 1

12.04.2013, 18:25

hulala este buna? caramele din care?

gaby_duceag 1

12.04.2013, 18:41

Silvia, Licutza intra mai rar pe site dar o sa incerc sa iti raspund eu .
Da, e buna Hulala, desi ar fi si mai bun ceva mai natural, gen smantana pentru frisca LaDORNA, care e putin mai scumpa dar e grozav de buna. Eu la tot ce prepar cu frisca pun cantitati egale de Hulala si smantana cu continut mare de grasime, plus zahar pudra dupa gust si le mixez impreuna.
De caramele...nu stiu ce sa zic dar cred ca si mai bun ar iesi adaptat , mai exact sa prepari tu caramel in casa dupa reteta de aici - http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-pere-si-caramel-26052.html - ( Sos caramel:
100 g zahar
50 g unt
50 ml frisca lichida .
Sos caramel:

Zaharul se pune intr-o cratita si se pune pe foc pana se topeste zaharul,apoi se adauga untul si se amesteca bine. Dupa ce s-a incorporat putin untul se toarna frisca lichida si se mai tine sosul pe foc pana se ingroase putin. Se lasa sa se raceasca) ca sa nu mai topesti caramele.

Imi cer scuze fatza de Licutza daca sfaturile mele nu-s ok, dar vad ca vrei sa prepari si am zis sa imi dau io cu parerea

silvia1 1

12.04.2013, 20:35

Sa inteleg ca tu ai facut? Reteta asta pe care ai scris-o.

gaby_duceag 1

12.04.2013, 20:42

silvia, nu stiu la care reteta te referi, dar sirop caramel am facut de foarte multe ori si e grozav de bun, si...de ce sa topesti caramele in loc sa prepari sosul direct?
si frisca, da, asa o prepar mereu.

silvia1 1

13.04.2013, 14:04

Da la reteta asta de clatite ma refer.

gaby_duceag 1

13.04.2013, 14:22

nu, silvia
doar am incercat sa te ajut cu idei
nu am facut-o exact asta

silvia1 1

15.04.2013, 16:34

Frisca din care? Am lust de la zuzu smintitna de gatit pentru frisca.Dar nu s-a batut.Am batut cred ca 10-15 min.Nu s-a intarit.

diaconta 1

15.04.2013, 16:44

Silvia,eu zic sa incerci o frisca cu care ai mai lucrat si stii ca se bate.De regula Hulala sau Meggle se bat foarte bine,dar mie nu-mi place ca sunt prea dulci.
Folosesc frisca naturala cu 32% grasime,dar si asta mi s-a intamplat sa nu se bata,chiar daca era proaspata.
Smantana pentru frisca se bate mult mai greu ca si frisca vegetala gen Hulala sau Meggle.
E bine sa ai la indemana si intaritor pentru frisca,te mai ajuta cand frisca e "incapatanata"

gaby_duceag 1

15.04.2013, 16:55

diaconta, frisca de care?
ai testat tu reteta>?

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Iubire venetiana