Tort Kodrit Kadir

de miremirc in Torturi, 2 Ian 2011 | 3481 vizualizari

 

by Sabina

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 1 ou,
  • 100 g zahar,
  • 100 ml lapte,
  • 100 ml ulei,
  • 1 lgt praf de copt,
  • 100 g faina,
  • 4 lg cacao,
  • 1 lg ness,
  • putin rom
  • Crema:  
  • 800 ml lapte,
  • 5 oua,
  • 200 g zahar,
  • esenta vanilie
  • Caramel:  
  • 5 lg zahar
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Kodrit Kadir:

Ptr caramel: caramelizam pe foc zaharul

Ptr. crema: mixam ouale cu zaharul ,apoi adaugam laptele si esenta de vanilie

Ptr blat:  oul il mixam bine, apoi adaugam zaharul, uleiul, laptele, faina amestecata cu praful de copt, cacao, ness si putin rom

Asamblare:  caramel- crema-blat

Blatul se toarna exact in mijlocul tavii peste crema si astfel tortul se coace odata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Kodrit Kadir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ciocolata si frisca