Tort Martisor

de laylalala in Torturi, 26 Feb 2010 | 6622 vizualizari

COMENTARII (28)

Miha 1

26.02.2010, 15:33

Foarte frumos! Felicitari!

crisad 1

26.02.2010, 15:48

ce frumos arata banuiesc ca e si f gustos

cccris 1

26.02.2010, 15:53

imi place designul

ramo_cata 1

26.02.2010, 16:51

woauuu

madi_marin 1

26.02.2010, 17:07

arata foaret bine.....

nadina73 1

26.02.2010, 17:16

super ,felicitari arata grozav de bine

Oana 1

26.02.2010, 18:08

Felicitari, arata suuuper!

Teo 1

26.02.2010, 18:18

am vazut martisoare -''esarfa'' , polovar brosa, parfum, ciorapi, dar martisor -''prajiturica'', deloc, nicaieri; bravo!multumesc pt. MARTISOR!

Rocsi 1

26.02.2010, 18:21

frumos tare

gospodinadecriza 1

26.02.2010, 19:09

CE copil eram eu la varsta ta! Bravo!

luminita20_2006 1

26.02.2010, 20:03

arata supercu cum ai facut toata chestia aia rosie?

laylalala 1

26.02.2010, 20:46

decorul este o pasta facuta astfel :
1 plic (10 gr) gelatina,6 linguri apa rece ,1 lingura unt ,2 linguri miere si 300-500 gr zahar pudra + esente (optional) si coloranti alimentari

Gelatina si apa se amesteca putin ,se pun pe baie de abur si cand e calda se adauga margarina si mierea,se amesteca usor pana se dizolva.
Se pune zahar pudra intr-un castron , pentru inceput 300-400g,se adauga lichidul se amesteca cu o lingura usor incepand din mijloc si se mai adauga zahar pana se face ca o pasta groasa.
Se rastoarna pe masa de lucru pe care punem zahar pudra si framantam bine pana nu se mai lipeste de masa si devine ca un aluat.
Se pastreaza in folie, lasata la rece .Se intareste cu timpul ,dar se pune la temperatura camerei cu 1-2 ore inainte de a o folosi si se framanta bine cu mainile umezite putin sau se poate chiar incalzi putin la cuptorul cu microunde inainte de framantare si isi revine.

ionix 1

26.02.2010, 21:06

wow... sincer wow

susu 1

26.02.2010, 21:28

NOTA 20 ai toate sansele sa devii un bucatar profesionist

micki 1

26.02.2010, 21:49

F frumos....si gustos cred! Felicitari!

gaby_duceag 1

26.02.2010, 22:32

Brindusa 1

01.03.2010, 17:39

foarte foarte frumos! Multumesc pentru martisor, dar parca as vrea sa-l testez mai in amanut

ANCA 1

01.03.2010, 18:21

ce frumuseteeeee

fluturas 1

01.03.2010, 19:55

o placere sa-l privesti...si sa-l gusti!

Dnelutza 1

01.03.2010, 22:15

Felicitari, un tortulet de nota 10
La multi ani de martisor... si la cit mai multe tortulete frumoase si gustoase.

Dnelutza 1

01.03.2010, 22:19

Acum am vazut cit esti de tinerica...
Sa dea Dumnezeu sa-ti implinesti visul, bineinteles ca te astept la mine cind vii in Elvetia

Miha 1

01.03.2010, 22:41

Laura, ce fel de colorant folosesti? Eu am si lichid si pudra si gel...dar cu niciunul n-am reusit sa obtin asa un rosu frumos.

mihaelar63 1

01.03.2010, 23:10

multumim de martisor peste 10 ani cand vei fi un bucatar vestit sa stii ca te caut sa gust preparatele

gaby_duceag 1

30.03.2010, 08:29

miha,n-ai reusit pt ca nu le-ai amestecat

jolygina 1

30.05.2010, 23:28

salvat si punctat cu maximu de furculite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello