Tort "NOIRE"

de MotanLaOale in Dulciuri, 30 Iun 2011 | 7615 vizualizari

COMENTARII (82)

gaby_duceag 1

30.06.2011, 10:21

ce-mi place sinceritatea ta!!!!
Motanel daca ai fi citit completarile mele la reteta, ai fi obtinut acel wow dorit.
Nu le-as fi facut daca desertul m-ar fi dat pe spate.
Din experienta mea cu gelatina, ciocolata, deserturile, am facut acele completari tocmai pentru ca n-a fost fix pe gustul meu.
Hai c-o s-o fac tot eu si cu acele completari si facem un noire-tunat )))
Daca voi zice wow, te anunt, da?))

Miha 1

30.06.2011, 10:32

Eu am pus mai putina gelatina si a fost ok.

MotanLaOale 1

30.06.2011, 10:39

Gaby Am citit toate retetele postate sa vad diferentele si am facut o medie iar adaugurile atipice nu am stiut ca sunt pentru inbunatatire am crezut ca sunt variatiuni din alte motive (nu am in casa.....nu-i place lui.....etc).
Multumesc pentru "tuning"

gaby_duceag 1

30.06.2011, 10:39

Ok a fost si a mea, odata ce am terminat-o intr-o zi, dar nu mi-a placut consistenta, acu 5 gr cat mai fac .
Ar avea o cu totul alta consistenta cu frisca mixata (o stiu de la tortul cu 3 feluri de cioco care chiar imi scoate un wow adanc )) ) si poate as renunta si la unt, nu ii vad rostul odata ce au destule grasime: ciocolata, cacaua (daca o pui), frisca.

MotanLaOale 1

30.06.2011, 10:41

miha Si eu m-am gandit dupa ca era bine dar era tardiv.
Multumesc

deyutzky 1

30.06.2011, 10:41

MotanLaOale 1

30.06.2011, 10:46

gaby Cu untul cred ca ai dreptate iar cu gelatina nu stiu pentru ca nu prea am folosit la preparate.
Oricum cred ca mai trebuie facuta una pentru lamurirea acelui "woau"

Rocsi 1

30.06.2011, 10:46

de aratata arata bine..gustoasa e...ca nu a fost chiar pe gustul tau se mai intampla din astea,sa faci ceva si sa nu-ti placa

MotanLaOale 1

30.06.2011, 10:47

deyutzky

MotanLaOale 1

30.06.2011, 10:48

rocsi Multumesc

lilik 1

30.06.2011, 10:52

arata tare bine

marcela1979 1

30.06.2011, 10:53

arata bine

MotanLaOale 1

30.06.2011, 11:09

lilik Multumesc

MotanLaOale 1

30.06.2011, 11:09

carla Multumesc

mihaelaM 1

30.06.2011, 11:15

imi place,arata bine

MotanLaOale 1

30.06.2011, 11:34

mihaela Multumesc

ela 1

30.06.2011, 11:40

cata sinceritate.....deci sa nu ma pun sa o fac si eu

MotanLaOale 1

30.06.2011, 11:44

ela Daca aplici povetele de la Gaby se imbunatateste simtitor.

Miha 1

30.06.2011, 11:45

Gabi, alea 5 g is ca si centimetrii care conteaza. Consistenta nu a mai fost aceeasi ca si la "prajitura Blanc" pe care am facut-o inainte cu 15 g.
Crema de la tortul cu 3 feluri de cioco e intradevar super, dar deja e altceva. Aia are consistenta unui mousse, Noire e un soi de panna cotta.

MIUTA 1

30.06.2011, 11:47

Nu stiu daca gustul este wauu dar arata foarte bine

gaby_duceag 1

30.06.2011, 11:51

Pai eu la Blanc m-am referit ca ai facut-o prima. Ai pus apoi mai putin tocmai pt ca e prea inchegata . Si deci ai pus jumatate din cat are reteta , care clar o imbunatateste ca juma' deja e mult ). Daca noire e soi de panna cotta clar nu voi face panna cotta niciodata )). Faptul ca frisca mixata ar face-o mai aerata io cred ca i-ar face mai mult decat un bine )))

gaby_duceag 1

30.06.2011, 11:52

Motanel, dar oare nu putem face wow si la alte prajituri?))

RuxyRux 1

30.06.2011, 11:54

Si totusi....arata grozav...si cum mie chiar imi place muuult panna cotta...ai nota 20 Motane

Miha 1

30.06.2011, 11:58

Gabi, daca nu-ti plac cremele inchegate si alunecacioase pe gat eu zic sa nu faci panna cotta. Poate doar daca vrei s-o dai la vecini.

Sigur ca fiecare face dupa preferinta, fiecare isi aduce aportul personal intr-o reteta...eu nu sunt impotriva schimbarilor.

MotanLaOale 1

30.06.2011, 12:04

MIUTA Miltumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort pentru iubirea mea