Tort raw vegan cu mentă și caju by Gust Verde

de Satisfyyourcravings in Vegan / Raw vegan, 29 Dec 2013 | 4491 vizualizari

 

Un tort delicios și simplu de făcut.

 

INGREDIENTE

  • 250 grame caju crud, nesărat
  • 150 grame cacao
  • 3 linguri de miere
  • o mână frunze de mentă proaspătă
  • 200 ml apă
  • 70 grame cremă de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort raw vegan cu mentă și caju by Gust Verde:

Într-un robot de bucătărie, se toacă și amestecă toate ingredientele până devin o pastă omogenă. 

Se toarnă compoziția obținută într-o tavă cu fund detașabil cu diametrul de 23 de centimetri și se introduce în congelator pâna devine fermă. 

Se servește cu fulgi de cocos și felii de kiwi sau coacăze proaspete.

 

TIPS-URI

1

Data viitoare voi folosi mai putină miere pentru că mi s-a părut prea dulce

2

Nu am folosit 200 de mililitri de apă pentru că aș fi obținut o pastă mult prea fluidă

3

Reteta originală recomanda folosirea uleiului de cocos, dar eu am folosit cremă de cocos.

4

Se poate păstra la congelator pentru o lună.

COMENTARII (17)

Pushaa 1

30.12.2013, 13:17

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:11

monik80 1

18.03.2015, 22:40

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21