Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi

de iri_iri in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2012 | 3307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 2 oua,
  • cativa cartofi,
  • 300 gr de cas de oi proaspat,
  • sare si piper,
  • faina si ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi:

Pentru inceput dam casul pe razatoare. Apoi curatam cartofii, ii spalam si ii dam si pe ei pe razatoare. Adaugam cartofii rasi peste cas, dupa care adaugam ouale, sare si piper dupa gust. La final adaugam faina cat sa iasa o compozitie nici prea moale, nici prea tare, numai buna de luat cu polonicul.

Se pune ulei in tigaie la incins si se adauga cu polonicul compozitie ca la clatite (bineinteles aceasta compozitie este un pic mai groasa). Se coace pe ambele parti si se scot pe farfurie lasandu-se la racit .

Se taie in triunghiuri si se servesc cu orice fel de salata,sau cu smantana, eventual cu carnita .

 

RETETA IN IMAGINI

Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi-0
Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi-1
Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi-2
Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi-3
Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi-4
Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi-5
Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi-6
Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi-7
Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi-8
Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi-9

COMENTARII (23)

Alinutza80 1

10.08.2012, 18:58

o idee buna

DIANA B 1

11.08.2012, 14:51

Back ... Irina , ptr un nestiutor , ar fi bine sa ne dai si cantitatea de cartofi si faina (aproximativ) .Ms mult

iri_iri 1

12.08.2012, 10:00

draga mea onesta,cartofi poti pune cati cartofi vrei,iar faina dupa ochi cam 3-4 linguri .....am specificat in reteta ,sa iasa o compozitie nici groasa nici subtire.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04