Umeboshi

de Mitinita in Muraturi, 8 Sep 2011 | 7374 vizualizari

COMENTARII (14)

alinutzika 1

08.09.2011, 14:50

interesanta reteta....

MotanLaOale 1

08.09.2011, 14:53

interesant

DIANA B 1

08.09.2011, 15:08

Lau 1

08.09.2011, 15:34

interesant

Mitinita 1

08.09.2011, 17:22

alinutzika

Mitinita 1

08.09.2011, 17:23

motanel

Mitinita 1

08.09.2011, 17:23

diana

Mitinita 1

08.09.2011, 17:23

lau

RuxyRux 1

08.09.2011, 18:29

Miti a mea...esti fantastica...si o sursa inepuizabila de nou...sau de" ciudatenii" cum le spui tu...stiu eu ca tie iti place mult sa vezi lumea...si de fiecare data de la tine ma astept la cate ceva...inedit....te apreciez si sunt o mare admiratoare ....felicitari

Mitinita 1

09.09.2011, 00:36

ruxy eu mereu am fost mai altfel si mai iesita din "tipar",mereu a trebuit sa fac altfel...se pare ca si la bucatarit o tin tot asa azi ne-am delectat iar cu prajitura ta cu fructe,a fost cu prune de data asta.a fost vedeta sezonului si o sa ramana o reteta de baza pentru noi

LUK 1

09.09.2011, 12:01

astea se mananca simple,ca atare sau in combinatie cu ceva?cred ca au un gust interesant

kamy 1

09.09.2011, 16:32

interesant

Mitinita 1

09.09.2011, 23:25

ca atare,deasupra orezului simplu (face minuni la burtica bolnavioara),se obtine si o pasta,se face pana si inghetata

Mitinita 1

09.09.2011, 23:25

kamy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse