Uscatele

de AnyCostescu in Dulciuri, 12 Oct 2012 | 7200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 6 lg zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • aproximativ 400 g faina
  • ulei pt prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Uscatele:

Bati ouale cu praful de sare, adaugi zaharul pudra, zaharul vanilat si faina. Framanti un aluat ca de taitei. Il lasi deoparte 30 minute, apoi il intinzi intr-o foaie subtire pe care o tai fasii de 2 cm latime. Le rasucesti apoi pe deget astfel incat sa obtii spirale. Le lasi 5 minute sa se usuce apoi le prajesti in baie de ulei. Le scoti pe servetele pt a absorbi grasimea. Le servesti pudrate cu zahar pudra..

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Uscatele 181933
retete culinare - Uscatele 181934
retete culinare - Uscatele 181935

COMENTARII (16)

adry88 1

13.10.2012, 17:30

lilik 1

13.10.2012, 17:53

grozav de bune

Gatitul_din_placere 1

14.10.2012, 17:25

yammi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D