Vanata impluta cu varza ( in varianta marinata)

de anisoara in Conserve, 17 Aug 2010 | 21411 vizualizari

COMENTARII (13)

rivka 1

17.08.2010, 18:41

foaaaaaaaaarte interesant! mai asta da reteta, BRAVO, stiu ca nu o sa o fac dar imi place sa citesc sa aflu...
felicitarile mele!

mena29 1

17.08.2010, 22:41

anisoara 1

17.08.2010, 23:27

Rivca, sunt de acord , ca este mult de lucru , dar efortul depus, isi merita gustul produsului final. E bine si citesti si sa cunosti ,ca exista diferite metode de preparare a conservelor. Mi se pare , ca vanata este una singura leguma, care preparata prin diferite metode ne da gusturi diferite, ne impresioneaza de fiecare data. Multumesc

anisoara 1

17.08.2010, 23:27

Mena

Corinuta 1

18.08.2010, 15:19

Cata rabdare si ce bine ai explicat! Anisoara, 5 furcu!

rivka 1

19.08.2010, 20:36

Anisoara draga urez aici la multi ani pt baiatul tau, sunteti foarte frumoasi amandoi, si baiatul si mamica!

Sincer as vrea foarte mult sa gust ce ai facut tu aici, mi-ai starnit foarte tare curiozitatea, dar nu fac ca nu am unde pastra eu asa ceva...

nadina73 1

19.08.2010, 21:35

Ma tot uitam unde va vad fetele pe voi?am gasit pe blogu tau LA MULTI ANI pt baiatul tau e un dragut de nu se poate,sa va traiasca si sa va bucuratii de el

anisoara 1

20.08.2010, 08:57

Multumesc , Corina. O receta, e necesar sa fie explicata bine, cu toate nuantele ei , ca rezultatul fina, l sa fie acel gust si forma , care o doresti sa o redai. Acum e sezonul, cine se incumeta sa o prepare, o sa ramaneti indragostite pt toata viata .

anisoara 1

20.08.2010, 08:58

In catalogul meu de recete mai este o varianta foarte interesanta si gustoasa de preparare a vinetei.

anisoara 1

20.08.2010, 09:00

Alina , iti multumesc din suflet pt felicitare. M-ai sfiit cu totul .

anisoara 1

20.08.2010, 09:02

Daca te-a impresionat aceasta receta, prepara numai 2 vinete, punele la marinat , si savureaza placerea acum , cat este sezonul lor. Pastreaza-la in frigider intr-un vas asub pres.

anisoara 1

20.08.2010, 09:05

Nadina , din suflet iti multumesc pt urare. Din pacate , sotul nu mai este printre noi de 2 ani. Dar noi traim, si savuram fiecare clipa a vietei. Ceiea , ce-ti doresc si tia din suflet.

adry88 1

23.05.2011, 11:27

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei cu varza in otet (reteta Motan)