Varza calita cu carne de porc

de dantes in Porc, 17 Aug 2017 | 4814 vizualizari

 

M-a inspirat claudia O cu reteta https://www.bucataras.ro/retete/varza-calita-cu-carne-de-porc-82506.html, dar am adaugat in plus cateva legume si am inlocuit pasta de rosii cu rosii proaspete

 

INGREDIENTE

  • 1 varza proaspata
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel mic
  • 1/2 ardei gras
  • 1 kg carne de porc
  • 30 ml ulei
  • Sare
  • piper
  • cimbru
  • marar
  • 2 rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu carne de porc:

Se toaca varza, se sareaza si se lasa putin sa se inmoaie. Se pune uleiul in cratita, carnea de porc taiata cubulete si se prajeste.

Cand carnea este bine facuta, se adauga ceapa taiata marunt, morcovul taiat rondele si se calesc putin si se toarna apa cat sa acopere ingredientele. Dovlecelul se taie cubulete si cu varza scursa de apa se adauga la compozitia de mai sus si se mai lasa la fiert; cand sunt aproape gata, se adauga rosiile decojite si date pe razatoare. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si marar dupa gust.

Se poate consuma ca atare, cine doreste, poate pregati si o mamaliguta alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

18.08.2017, 20:53

Oricand servesc o portie, ca tare imi place!

kytz 1

19.08.2017, 09:36

Foarte bună mâncarea asta!

dantes 1

20.08.2017, 08:55

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tochitura olteneasca