Varza calita cu carnita de la borcan

de housy in Porc, 14 Oct 2010 | 4034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 3 verze maricele
  • - 2 linguri untura de la carne
  • - carnita si carnati de la borcan
  • - 1 morcov maricel
  • - 1 ceapa mare
  • - cimbru
  • - sare
  • - piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu carnita de la borcan:

 

  • - se foloseste o oala ceva mai mare
  • - se curata si toaca ceapa marunt
  • - morcovul se curata si se da pe razatoarea mare
  • - se pun la calit in putin untura 
  • - varza se spala si se taie marunt pe un tocator de lemn
  • - se pune in oala s se adauga putin sare
  • - dupa ce varza aceea a scazut, se mai adauga peste un rand de varza, ca oala sa fie tot mereu plina
  • - cand toata varza e calita, se adauga carnita si carnatiul taiate bucatele
  • - se pune simbrul si piperul, se mesteca bine
  • - se serveste cu mamaliguta calda

                                                                Pofta mare!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Varza calita cu carnita de la borcan-0
Varza calita cu carnita de la borcan-1
Varza calita cu carnita de la borcan-2
Varza calita cu carnita de la borcan-3
Varza calita cu carnita de la borcan-4

COMENTARII (8)

lilik 1

16.10.2010, 16:32

mmmmcarne d la borcan

housy 1

18.10.2010, 16:47

poate te uimeste, dar din alea 3 verze n-a ramas mai nimik......eu de obicei gatesc cat sa ma ajunga pt 3 zile...pt 2 persoane, doar k acum doar pt doua mese a ajuns....era putina...si foarte gustoasa scade ff tare dupa ce se innabuse

dorind15 1

06.11.2010, 12:57

Foarte buna.
Dar si mai buna este facuta din varza murata, calita si cu carne la borcan, carnati, slanina afumata si putin rumenita.. mda, este buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04