Varza cu afumatura

de jolygina in Mancaruri cu carne, 16 Sep 2011 | 13139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 cepe 
  • o varza de 1kg 
  • 500 g afumatura (scarita afumata)
  • o lingura de bulion 
  • foi de dafin
  • cimbru 
  • sare 
  • o lengatura de marar 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu afumatura:

Curatam ceapa si o tocam marunt, dupa care o punem putin la calit intr-o lingura de ulei. Tocam si varza bine si o frecam cu sare, dupa care o adaugam peste ceapa. Punem si scarita taiata in bucati mai mici, apoi adaugam apa cat sa treaca peste varza. Adaugam si frunzele de dafin, cimbru si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Cand este aproape gata si carnea fiarta si varza adaugam bulionul si o legatura de marar tocat marunt

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Musaca din piure de cartofi cu varza si carne tocata