Vinete umplute

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2013 | 3231 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 600g rosii
  • 6 linguri ulei de masline
  • 6 linguri pe parmezan ras
  • 3 fire patrunjel verde
  • 4 frunze busuioc proaspat
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Spalati vinetele,taiati codita si le taiati in doua.Cu o lingurita scobiti miezul si lasati marginea circa 5mm.Presaratile cu sare,le intoarceti  si le lasati sa se scurga apa.

Curatati ceapa o tocati marunt si o puneti la calit intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline si usturoiul curatat si zdrobit.Dupa ce s-a inmuiat putin ceapa,adaugam si miezul de vinete,tocat marunt.

Rosiile le spalati,le curatati de coaja,le tocati marunt si le puneti peste vinete si ceapa.Spalam patrunjelul si frunzele de busuioc,tocati marunt si le adaugati in tigaie.Sarati,piperati si lasati sa scada zeama.

Uscati vinetele cu servetele,le umpleti si le presarati cu parmezan (sau pesmet) puneti intr-o tava unsa cu putin ulei.Adaugati putina apa in tava si dati la cuptor circa 30 de minute.

Pofta buna!!!!!

 

TIPS-URI

1

Pentru cine tine post poate folosi pesmet.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Vinete umplute 223004
retete culinare - Vinete umplute 223005
retete culinare - Vinete umplute 223006
retete culinare - Vinete umplute 223007
retete culinare - Vinete umplute 223008
retete culinare - Vinete umplute 223009
retete culinare - Vinete umplute 223010
retete culinare - Vinete umplute 223011
retete culinare - Vinete umplute 223012
retete culinare - Vinete umplute 223013
retete culinare - Vinete umplute 223014
retete culinare - Vinete umplute 223015

COMENTARII (16)

loredanaaa 1

28.04.2013, 01:00

ce bine arata

adry88 1

28.04.2013, 15:17

bune

Alina26 1

28.04.2013, 16:56

va multumesc!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!