AdriiAdi

1

Bucataras
incepator

Rosiorii de Vede

Bucataras din 19.02.2013

RETETE13
PRIETENI21
Articole

Mamaliga cea de toate zilele

In Alimente, la: 25 Feb 2013

Din Balcani pana in sudul Frantei fierturas de malai adica mamaliga a constituit un element de baza in secolele trecute.In Sicilia si sudul sarac sl peninsulei Italiei polenta (mamaliga italienilor)este un simbol local. O istorie precisa a mamaligii in regiunile romanesti este greu de facut ,...

Verdeata din farfurie

In Tipsuri, la: 22 Feb 2013

IN CE COMBINATII FOLOSESTI ACEASTA PLANTA : BUSUIOC :tocanite, salate, telemea+ulei de masline, ciuperci,oua,paste,sosuri CORIANDRU :la legume,peste,carne,supe,guacamole CRESON: salate,supe,sosuri sau adaos de maioneza DAFIN:mancaruri acre,fripturi,peste...

Consuma ....energie solara

In Alimente, la: 22 Feb 2013

Este ieftin si la indemana, caci vorbim de produsele naturale, de care nu trebuie sa ne ferim. MIEREA ne da energie. este binecunoscut faptul ca mierea aduce beneficii majore organismului. Energia solara acumulata de flori constituie secretul performantelor terapeutice ale acestei minunatii....

Dezlegare la peste

In Tipsuri, la: 21 Feb 2013

Cand prajiti pesti foarte mici, pt ca acestia sa ramana intregi, dati-i prin faina si asezati-i pe cate 2-3 scobitori. Intoarceti-i si veti constata ca devin crocanti si nu se sfarama. Pestele nu se tine in frigider impreuna cu carne sau alte alimente Pestele se spala in apa rece dar nu se...

Pasta

In Tipsuri, la: 20 Feb 2013

pasta de unt :pt ca pasta de unt sa va reuseasca, inainte de a incepe procedura, untul trebuie la temperatura camerei , sa se inmoaie pasta de heringi: se curata 150 gr heringi, se scot fileurile, se taie maruntsi se freaca bine. se amesteca apoi cu untul frecandu-se bine in continuare...

Tipsuri din bucatarie

In Tipsuri, la: 20 Feb 2013

Pentru a pastra o lamaie inceputa, puneti-o cu partea taiata pe o farfuri unsa cu otet sau o puteti acoperi cu un servetel inmuiat in otet. Pentru a pastra painea proaspata pentru mai mult timp, o puteti pune intr-un vas de sticla sau email, pe fundul caruia aplicati o gramajoara de sare...

Afisate 1 - 6 din 6 articole    

Postari recente

publicat la 03.03.2013

Crema de zahar ars

publicat la 03.03.2013

Ciorba de pui

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]