Verdeata din farfurie

Postat de AdriiAdi in Tipsuri pe 22 Feb 2013, 10:03

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza

IN CE COMBINATII FOLOSESTI ACEASTA PLANTA :

  1. BUSUIOC :tocanite, salate, telemea+ulei de masline, ciuperci,oua,paste,sosuri
  2. CORIANDRU :la legume,peste,carne,supe,guacamole
  3. CRESON: salate,supe,sosuri sau adaos de maioneza
  4. DAFIN:mancaruri acre,fripturi,peste
  5. CEAPA VERDE:sendvisuri,supe,branza de vaci, salate,oua
  6. MARAR:salata de castraveti,peste,unt,maioneza,mazare
  7. PAPADIE:salata de castraveti,peste,unt,maioneza,mazare
  8. TARHON: sosuri, omlete, ciorbe,fasole,cartofi
  9. LEUSTEAN:ciorbe,salate,branza de vaci,sosuri
  10. MENTA:prajituri,sorbeturi,mancare orientala sau picanta
  11. PATRUNJELUL:supe,sosuri,salate,tocanite,oua,paste (sosul de usturoi)
  12. ROZMARIN:cartofi la cuptor,sosuri pentru gratare,salate
  13. OREGANO:pizza,sosuri,peste,carne de pasare
  14. CIMBRU:mancaruri de legume,carnesi sos
  15. SALVIE:friptura miel si gasca,saltimbocca(Snitel de vitel cu sunca)
  16. MAGHIRAN:carnati,chiftele,ficat,rata,gasca.cartofi la cuptor
  17. HASMATUCHI:salate,ciorbe
  18. USTUROI VERDE:salate,sosuri,ciorbe legume

Comentarii (1)

22.02.2013, 10:37

multe din ele le folosesc des...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!