Tipsuri din bucatarie

Postat de AdriiAdi in Tipsuri pe 20 Feb 2013, 15:38

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza
  • Pentru a pastra o lamaie inceputa, puneti-o cu partea taiata pe o farfuri unsa cu otet sau o puteti acoperi cu un servetel inmuiat in otet.
  • Pentru a pastra painea proaspata pentru mai mult timp, o puteti pune intr-un vas de sticla sau email, pe fundul caruia aplicati o gramajoara de sare
  • o tocana in care ati pus prea multa sare o mai puteti salva adaugand alimente cu gust alternativ neutru precum: rosie, cartof sau  produse lactate
  • pandispanul ramane mai mult timp proaspat, daca adaugati in aluat un mar ras
  • un praf de sare nu strica la nici o prajitura sau produs de patiserie. acest lucru confera prajiturii gust deosebit fin si scoate in evidenta aromele
  • prajiturile cu alune devin mai sarace in calorii, pastrandu si totusi gustul deosebit, daca inlocuiti 1/3 din alunele folosite in retetar cu fulgi de ovaz
  • fulgii de cocos pot fi folositi la tapetarea formelor dupaq ce au fost unse cu grasime, astfel incat prajiturile sa se scoata mai usor din forma
  • prajiturile cu fructe in care folositi fructele din conserva , devin mai aromate daca folositi pt insiropat sucul in care au fost conservate
  • aluatul de strudel nu se va destrama daca , dupa framantare il loviti de mai multe ori de planseta pt ca ultimele bule de aer sa dispara, astfel aluatul va deveni mai omogen iar strudelul mai pufos
  • grapefrutul contine foarte multa vitamina C deseori coaja este tratata , de aceea este bine sa aveti grija cand folositi fructul spalati-l bine
  • ananasul,kiwi,si bananele sunt fructe rezervoare de vitamine mai ales cand fructele de sezon lipsesc.
  • mierea zaharisita se fierbe pe baie de abur pana se dezleaga perfect.se trece in alt borcan si se acopera cu ceolofan si capac.
  • dati pe razatoare coji de lamaie sau de portocala frecati-le cu zahar si pastrati-le intr un borcanel

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (1)

21.02.2013, 09:37

Te rog sa specifici in articol sursa pentru foto.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava turceasca cu nuca
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!