Tipsuri din bucatarie

Postat de AdriiAdi in Tipsuri pe 20 Feb 2013, 15:38

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza
  • Pentru a pastra o lamaie inceputa, puneti-o cu partea taiata pe o farfuri unsa cu otet sau o puteti acoperi cu un servetel inmuiat in otet.
  • Pentru a pastra painea proaspata pentru mai mult timp, o puteti pune intr-un vas de sticla sau email, pe fundul caruia aplicati o gramajoara de sare
  • o tocana in care ati pus prea multa sare o mai puteti salva adaugand alimente cu gust alternativ neutru precum: rosie, cartof sau  produse lactate
  • pandispanul ramane mai mult timp proaspat, daca adaugati in aluat un mar ras
  • un praf de sare nu strica la nici o prajitura sau produs de patiserie. acest lucru confera prajiturii gust deosebit fin si scoate in evidenta aromele
  • prajiturile cu alune devin mai sarace in calorii, pastrandu si totusi gustul deosebit, daca inlocuiti 1/3 din alunele folosite in retetar cu fulgi de ovaz
  • fulgii de cocos pot fi folositi la tapetarea formelor dupaq ce au fost unse cu grasime, astfel incat prajiturile sa se scoata mai usor din forma
  • prajiturile cu fructe in care folositi fructele din conserva , devin mai aromate daca folositi pt insiropat sucul in care au fost conservate
  • aluatul de strudel nu se va destrama daca , dupa framantare il loviti de mai multe ori de planseta pt ca ultimele bule de aer sa dispara, astfel aluatul va deveni mai omogen iar strudelul mai pufos
  • grapefrutul contine foarte multa vitamina C deseori coaja este tratata , de aceea este bine sa aveti grija cand folositi fructul spalati-l bine
  • ananasul,kiwi,si bananele sunt fructe rezervoare de vitamine mai ales cand fructele de sezon lipsesc.
  • mierea zaharisita se fierbe pe baie de abur pana se dezleaga perfect.se trece in alt borcan si se acopera cu ceolofan si capac.
  • dati pe razatoare coji de lamaie sau de portocala frecati-le cu zahar si pastrati-le intr un borcanel

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (1)

21.02.2013, 09:37

Te rog sa specifici in articol sursa pentru foto.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!