Dezlegare la peste

Postat de AdriiAdi in Tipsuri pe 21 Feb 2013, 10:30

Articol pe placul a 5 bucatarasi
comenteaza
Dezlegare la peste

Cand prajiti pesti foarte mici, pt ca acestia sa ramana intregi, dati-i prin faina si asezati-i pe cate 2-3 scobitori. Intoarceti-i si veti constata ca devin crocanti si nu se sfarama.

Pestele nu se tine in frigider impreuna cu carne sau alte alimente

Pestele se spala in apa rece dar nu se tine in apa ,altfel carnea absoarbe apa si nu se rumeneste frumos.

Pestele dupa ce a fost spalat, stergeti-l cu un prosop curat, stropiti-l cu zeama de lamaie, sarati-l si puneti-l la prajit in ulei incins.

Pestele alb pregatit rasol serviti-l cu cartofi fierti stropiti cu unt si verdeata.

Puneti pestele pe gratarul incins dupa ce ati trecut bucatile prin ulei cald

Puneti pestele la fiert cand apa clocoteste si nu prelungiti timpul inutil peste 10 minute

Tamara ( icrele sarate) se pot desara in lapte sau apa rece, puse in tifon impaturit in doua si tinute o ora dupa care se storc si se prepara

Cand se scot icrele din peste tineti seama sa nu se rupa fierea, se pot amari

Comentarii (2)

25.02.2013, 02:56

foarte binevenite sfaturile

25.02.2013, 07:59

ok multumesc muult

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de lemon cake, in stilul meu

pe 30.09 la 22:51

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2064 puncte

Rocsi

1874 puncte

oanapl

1159 puncte

Gherca Daniela

1136 puncte

Bya Ralu

1124 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]