Pasta

Postat de AdriiAdi in Tipsuri pe 20 Feb 2013, 16:01

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza
  1. pasta de unt :pt ca pasta de unt sa va reuseasca, inainte de a incepe procedura, untul trebuie la temperatura camerei , sa se inmoaie
  2. pasta de heringi: se curata 150 gr heringi, se scot fileurile, se taie maruntsi se freaca bine. se amesteca apoi cu untul frecandu-se bine in continuare
  3. pasta picanta : se obtine din 150 gr unt , 3 lg mustar, sare piper.
    se freaca bine untul cu mustarul se sareaza si pipereaza.
  4. pasta de ou : se obtine din 100 gr unt , 2 galbenusuri tari, 1 lingura mustar, ulei, sare, piper.
    se freaca untul cu galbenusurile trecute prin sita se adauga putin cate putin mustar, ulei ca la maioneza sare si piper.
  5. pasta de patrunjel si lamaie : 200 gr unt , 3 linguri patrunjel tocat fin , zeama de la o lamaie. sare piper frecand bine.
  6. pasta cu tarhon : din 200 gr unt si 2 legaturi tarhon, sare si piper, faci o pasta spumoasa . se opareste tarhonul se taie fin si se freaca cu untul, sarezi si piperezi
  7. pasta cu rosii: 150 gr unt , 2 rosii coapte mari , sare. obtineti o pasta gustoasa si hranitoare. rosiile se oparesc se curata de pielite si de seminte, se toaca marunt, se sareaza, se scurg de zeama si se freaca cu unt pana devine o pasta fina
  8. pasta de spanac : din 200 g unt , 2 linguri piure de spanac si sare obtinem o pasta deosebit de hranitoare. spanacul fiert se mixeaza apoi se freaca cu untul potrivit cu sare dupa gust

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (3)

20.02.2013, 16:23

bun

20.02.2013, 19:04

21.02.2013, 08:00

Interesant....

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta creata cu branza sarata
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!