Pasta

Postat de AdriiAdi in Tipsuri pe 20 Feb 2013, 16:01

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza
  1. pasta de unt :pt ca pasta de unt sa va reuseasca, inainte de a incepe procedura, untul trebuie la temperatura camerei , sa se inmoaie
  2. pasta de heringi: se curata 150 gr heringi, se scot fileurile, se taie maruntsi se freaca bine. se amesteca apoi cu untul frecandu-se bine in continuare
  3. pasta picanta : se obtine din 150 gr unt , 3 lg mustar, sare piper.
    se freaca bine untul cu mustarul se sareaza si pipereaza.
  4. pasta de ou : se obtine din 100 gr unt , 2 galbenusuri tari, 1 lingura mustar, ulei, sare, piper.
    se freaca untul cu galbenusurile trecute prin sita se adauga putin cate putin mustar, ulei ca la maioneza sare si piper.
  5. pasta de patrunjel si lamaie : 200 gr unt , 3 linguri patrunjel tocat fin , zeama de la o lamaie. sare piper frecand bine.
  6. pasta cu tarhon : din 200 gr unt si 2 legaturi tarhon, sare si piper, faci o pasta spumoasa . se opareste tarhonul se taie fin si se freaca cu untul, sarezi si piperezi
  7. pasta cu rosii: 150 gr unt , 2 rosii coapte mari , sare. obtineti o pasta gustoasa si hranitoare. rosiile se oparesc se curata de pielite si de seminte, se toaca marunt, se sareaza, se scurg de zeama si se freaca cu unt pana devine o pasta fina
  8. pasta de spanac : din 200 g unt , 2 linguri piure de spanac si sare obtinem o pasta deosebit de hranitoare. spanacul fiert se mixeaza apoi se freaca cu untul potrivit cu sare dupa gust

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (3)

20.02.2013, 16:23

bun

20.02.2013, 19:04

21.02.2013, 08:00

Interesant....

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!