Ciorba de pui

de AdriiAdi in Ciorbe, 3 Mar 2013 | 4008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucati de pui(aripioare,tacamuri,inimi,pipote)
  • 300 ml suc de rosii
  • delikat
  • 3 cepe
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 2 linguri pastarnac si telina rase
  • fidea
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • 2 oua
  • 1/2 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Dupa ce ai transat si spalat bucatile de pui iei o oala de vreo 5 kg si pui bucatile de pui cu apa(oala aproape plina) la fiert.


Intre timp cureti si speli legumele. le tai bucati potrivite. iei spuma cand incepe usor sa fiarba. O mai lasi 10 min si apoi pui si legumele taiate.


Ciorba se fierbe la foc mic (este mult mai gustoasa si isi ia gustul de legume ), daca legumele se sfarama la presarea cu degetul iei un castronel si freci uleiul cu sucul de rosii si 2 linguri zeama fiarta si apoi o pui in ciorba .


Mai lasi o vreme si pui delikatul,si potrivesti cu sare


Cand ciorba este aproape gata sfarami usor fideluta si o adaugi, iar ouale le bati cu putina zeama fiarta si le pui in ciorbica. Presari putin patrunjel si pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

gaby_gabytza 1

03.03.2013, 10:58

laura_n 1

03.03.2013, 15:07

buna tare!

AdriiAdi 1

03.03.2013, 16:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana