Ciorba de pui cu taietei de casa

de Oana in Ciorbe, 6 Iul 2017 | 11264 vizualizari

 

Reteta pe care o pregatim astazi ne va duce cu gandul la bucataria bunicii, la mirosul de leustean proaspat si la legumele din gradina. Alaturi de taieteii de casa, ciorba de pui va avea gustul perfect pentru mesele in familie.
Reteta video, pas cu pas, o gasiti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • jumatate de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • ½ telina
  • 1 pastarnac
  • 400 g rosii in bulion
  • 200 ml bors
  • sare
  • verdeata proaspata: patrunjel, leustean

Pentru taietei:

  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 1 lingura de ulei
  • sare dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu taietei de casa:

Mai intai, portioneaza puiul si pune-l la fiert in apa rece.
Curata legumele pentru ciorba si toaca-le marunt.
Aduna spuma formata la suprafata si apoi adauga legumele in ciorba.
Lasa sa fiarba la foc mic, pana ce carnea este fiarta si pregateste intre timp taieteii.

Bate ouale cu sare si ulei, apoi adauga faina. Framanta aluatul pana devine elastic, presara faina pe masa si intinde o foaie subtire de tot.

Pune putina faina peste foaia de taietei, apoi ruleaz-o si taie taietei subtiri cu un cutit bine ascutit.

Lasa taieteii deoparte si adauga rosiile in ciorba, apoi mai lasa sa dea cateva clocote.

Pune borsul si cand incepe sa fiarba din nou, adauga taieteii. Lasa-i sa fiarba 2-3 minute si opreste focul.

Ciorba de pui este gata, nu mai ramane decat sa ii presar leusteanul tocat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume