Ciorba de pui cu taietei de casa

de Oana in Ciorbe, 6 Iul 2017 | 3594 vizualizari

 

Reteta pe care o pregatim astazi ne va duce cu gandul la bucataria bunicii, la mirosul de leustean proaspat si la legumele din gradina. Alaturi de taieteii de casa, ciorba de pui va avea gustul perfect pentru mesele in familie.
Reteta video, pas cu pas, o gasiti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • jumatate de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • ½ telina
  • 1 pastarnac
  • 400 g rosii in bulion
  • 200 ml bors
  • sare
  • verdeata proaspata: patrunjel, leustean

Pentru taietei:

  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 1 lingura de ulei
  • sare dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu taietei de casa:

Mai intai, portioneaza puiul si pune-l la fiert in apa rece.

Curata legumele pentru ciorba si toaca-le marunt.

Aduna spuma formata la suprafata si apoi adauga legumele in ciorba.

Lasa sa fiarba la foc mic, pana ce carnea este fiarta si pregateste intre timp taieteii.



Bate ouale cu sare si ulei, apoi adauga faina. Framanta aluatul pana devine elastic, presara faina pe masa si intinde o foaie subtire de tot.



Pune putina faina peste foaia de taietei, apoi ruleaz-o si taie taietei subtiri cu un cutit bine ascutit.



Lasa taieteii deoparte si adauga rosiile in ciorba, apoi mai lasa sa dea cateva clocote.



Pune borsul si cand incepe sa fiarba din nou, adauga taieteii. Lasa-i sa fiarba 2-3 minute si opreste focul.



Ciorba de pui este gata, nu mai ramane decat sa ii presar leusteanul tocat deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Valclaudia 1

17.07.2017, 05:56

ce bunatate!

Rahela Velicu 1

17.07.2017, 11:13

LucianBembe 1

23.07.2017, 10:26

meserie , nevasta este plecata afara , si de o luna fac mincare la copii dupa retetele dv , si este foarte ok

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana