Ciorba de perisoare si carne de porc

de Micutza Luana in Ciorbe, 4 Mai 2013 | 2833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • o telina
  • un ardei
  • 50 ml ulei
  • 200 gr carne de porc tocata si o bucata intreaga
  • 1 lingura gris
  • patrunjel verde si leustean
  • 2 oua
  • zeama de varza
  • jumatate cana orez
  • bulion
  • sare, piper, delicat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare si carne de porc:

Morcovul se taie rondele, ceapa marunt,la fel si telina si ardeiul si se pun la fiert.Se adauga si bucata de carne intreaga. Cand sunt apropate fierte ne pregatim sa facem perisoarele. Carnea se amesteca cu sare, piper si gris. Se pun la fiert in continure cu legumele si orezul. Cand sunt gata se bat ouale si se toarna peste ciorba.


Deasupra se arunca o ploie de patrunjel si leustean tocat marunt .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

DulciuriSiNuNumai 1

06.05.2013, 03:19

la combinatia asta nu m-as fi gandit.

roxana_simona 1

06.05.2013, 17:02

buna ciorba

Krystyan Trendy 1

03.12.2013, 15:35

foarte gustoasa ciorba

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sos garam masala
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare