Bucataras

6

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE654
PRIETENI
Retete / Aperitive / Garnituri

Gorgonzola finger food

In Aperitive / Garnituri la 7 Mar 2012

Taiati gorgonzola dolce IGOR si dati-o prin blender pana cand obtineti un sos cremos. Umpleti pana la jumatate fiecare cupa cu acest sos cremos de gorgonzola dolce. Impartiti mascarpone in trei parti egale, fiecare in cate un bol. In primul bol adaugati ghimbir proaspat ras, in al doilea...

Piine umpluta

In Aperitive / Garnituri la 6 Feb 2010

1. Intr-un bol, se amesteca drojdia cu faina si sarea. Se adauga uleiul, apa si se incorporeaza lichidul cu o lingura sau cu mana. Apoi se rastoarna compozitia pe suprafata de lucru si se framanta (cu mainile date usor prin faina) timp de 5-10 minute, pana cand se obtine o coca omogena si...

Crema de branza de capra cu chives si rodie

In Aperitive / Garnituri la 6 Feb 2010

1. Se amesteca într-un bol branza de capra cu ricotta, apoi – cu ajutorul unei spatule – se întinde amestecul pe o farfurie întinsa. Se presara cu semintele de rodie si chives si se lasa deoparte pana aproape de servire. 2. Se amesteca mierea si otetul si se...

Piure de broccoli

In Aperitive / Garnituri la 17 Oct 2009

Se desface broccoli in buchetele si se indeparteaza partile tari si cele ingalbenite. Se fierbe broccoli circa 20-25 de minute. Se scurge, apoi se face piure adaugindu-se 2 linguri din apa in care a fier. Citeste si tehnici de fierbere

Ratatouille

In Aperitive / Garnituri la 7 Iun 2009

1. Pregatirea legumelor Se taie vinetele in jumatate pe lungime. Se asaza pe tocator, cu partea taiata in jos. Se sectioneaza inca o data pe lungime, apoi pe latime in bucatele de 1,5 cm grosime. Cu ajutorul unui cutit pentru curatarea legumelor se departeaza coaja ardeilor, de la codita...

Fasole galbena (teci) a la Adi

In Aperitive / Garnituri la 31 Mai 2009

 * Fierbi fasolea bine, o gusti sa vezi daca e fiarta (textura sa fie moale dar sa n-o fierbi pana cand se desface) * Dupa ce a fiert o lasi 2 min in apa, timp in care prepari "dressingul" de salata, uleiul/otetul/usturoiul/mararul/sare/piper. * Pui fasolea la scurs 1 min (nu mai mult) *...

Cufarul cu surprize si floarea nebuna :)

In Aperitive / Garnituri la 1 Mai 2009

Se framanta un aluat din faina, drojdie, ulei de masline, sare si apa si se lasa la dospit o ora. Se rup din aluat 2 bucatele. Una dintre ele se framanta bine cu boia, iar cealalta cu praf de rozmarin din plic, pana prind culori frumoase. Se intind doua foi si se taie fasii, care apoi se...

Melcisori cu carne

In Aperitive / Garnituri la 1 Mai 2009

Mode de preparare: Se curăţă ceapa şi se taie mărunt. Se taie caşcavalul cubuleţe. Se toacă pătrunjelul mărunt. Se separă albuşul de galbenuş. Se amestecă albuşul, carnea tocată, cimbru, ceapa pătrunjelul, pasta de roşii , piperul şi caşcavalul. Se mestcă...

Rosii umplute”haioase si gustoase”

In Aperitive / Garnituri la 30 Apr 2009

Umplutura pt rosii se poate prepara in diverse moduri,eu va propun urmatoarea: Salamul se taie cubulete,la fel si ouale. Verdeata se taie fin. Intr-un vas amestecam salamul,ouale,porumbul,verdeata si un pic de sare(dupa gust) Apoi adaugam maioneza sau smantana: Rosiile le spalam, taiem...

Tortilla española, de la Alex din Spania

In Aperitive / Garnituri la 29 Apr 2009

Bineînțeles că știți: înainte de a începe, spălați-vă bine pe mâini. Curățați cartofii și ceapa. Cartofi se taie în felii tip chips, nici prea subțiri, nici prea groase. Ceapa se toacă mărunt, iar ouăle se bat într-un bol  separat (...

Rulada Aurie

In Aperitive / Garnituri la 27 Apr 2009

Cuptorul trebuie incins pina la temperatura de 180 de grade. Intre timp batem bine ouale cu sare si adaugam faina putin cite putin, untul topit caldut si laptele pina cind se obtine o compozitie omogena Tapam tava cu hirtie de copt si o ungem abundent cu unt sau...

Rulada aurie

In Aperitive / Garnituri la 4 Apr 2009

Cuptorul trebuie incins pina la temperatura de 180 de grade. Intre timp batem bine ouale cu sare si adaugam faina putin cite putin , untul topit caldut si laptele pina cind se obtine o compozitie omogena Tapam tava cu hirtie de copt si o ungem abundent cu unt sau untura . Turnam...

Afisate 61 - 73 din 73 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Tu te gândesti cu nostalgie la perioada anilor ’90, deoarece atunci a fost ultima data când ai umblat dezbracat în public.

 
 
 
Retete preferate
Pui marocan

Voturi:43

Spaghetti muffin

Voturi:23

Toate retetele preferate
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]