Carmen_g

1

Bucataras
incepator

Tg.Lapus

Bucataras din 11.01.2012

RETETE34
PRIETENI57
Retete / Aperitive / Garnituri

Tortilla de patatas

In Aperitive / Garnituri la 25 Mar 2016

Cartofii se curata de coaja, se taie fasii subtiri sau cubulete si se pun la prajit impreuna cu ceapa tocata, intr-o tigaie pe care se aseaza un capac. Ouale se sareaza, se pipereaza si se bat usor cu o furculita. Se adauga cartofii peste oua si se amesteca bine. Se incing 2 linguri de ulei...

Pateuri cu rosii si branza

In Aperitive / Garnituri la 21 Mar 2016

In apa clocotita se adauga zaharul, sarea si faina. Se framanta un aluat moale si se lasa la odihnit 30 de minute. Rosiile se taie felii. Branza se amesteca cu sarea, usturoiul trecut prin presa si verdeata. Eu am pus patrunjel tocat, dar merge foarte bine si cu marar sau orice alta verdeata e...

Garnitura de cartofi cu sos de ciuperci la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 1 Apr 2015

Cartofii se pun la fiert in apa cu sare. Cand au fiert suficient se paseaza cu putina apa in care au fiert si se adauga untul, telemeaua, sare si piper dupa gust.  Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2-3 linguri de ulei. Cand devine translucida se adauga usturoiul tocat si el marunt,...

Saratele cu telemea si chimen

In Aperitive / Garnituri la 10 Mar 2015

Se amesteca toate ingredientele  si se framanta un aluat elastic si nelipicios. Se imparte aluatul in doua parti egale si fiecare parte de aluat se intinde cu sucitorul pe o hartie de copt de dimensiunea tavii de la cuptor. Cu o rola de pizza se taie saratele de dimensiunea dorita. Prefer...

Drob de soia

In Aperitive / Garnituri la 5 Mar 2015

 Soia se pune la fiert in apa cu sare( sau puteti pune in apa ierburile aromatice preferate) Orezul se spala si se pune si el la fiert. Cepele se curata, se spala, se toaca marunt si se pun la calit impreuna cu cele doua linguri de ulei.  Soia, dupa ce a fiert se stoarce de...

Carnaciori de nuca

In Aperitive / Garnituri la 3 Mar 2015

Ouale se separa, iar albusurile se bat spuma cu mixerul. Se incorporeaza grisul si se lasa la odihnit 30 de minute. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si impreuna cu restul ingredientelor se adauga albusurilor. Rezulta o compozitie de consistenta potrivita. Se modeleaza carnaciori care se...

Snitele de soia

In Aperitive / Garnituri la 6 Feb 2012

Eu am facut de data asta portie dubla fata de cum fac de obicei. Am fost mai multi mancaciosi, si nu m-am riscat sa fac doar din 10 snitele;)) Erau sanse ca unii sa nu mai apuce la ele:D Pentru inceput snitelele se pun la fiert in apa, impreuna cu vegeta. Se fierb 15-20 de minute, dupa care...

Pateu de soia

In Aperitive / Garnituri la 21 Ian 2012

Se pune soia la inmuiat in apa, de seara pana dimineata. Se strecoara si se fierbe in apa in oala cu presiune, impreuna cu morcovul, patrunjelul, si sarea. Separat se caleste ceapa, in ulei si putina apa. Se ia ceapa de pe foc si se adauga boiaua ,ienibaharul si se amesteca bine. Dupa ce...

Pasta de branza

In Aperitive / Garnituri la 14 Ian 2012

Se sareaza branza, se amesteca bine, si se lasa deoparte pana pregatim maioneza. Galbenusul si mustarul se amesteca cu un praf de sare, dupa care se adauga ulei treptat, amestecandu-se incontinuu si in acelasi sens. Se adauga ulei pana se obtine o maioneza tare. Se amesteca usor maioneza...

Branza topita

In Aperitive / Garnituri la 11 Ian 2012

Se sfarama branza, si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se pune la foc mic si se amesteca incontinuu pana se topeste. Se goleste intr-un bol, si se da la rece cateva ore, dupa care se poate servi. E nemaipomenit de buna!

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 07.04.2016

Pizza cu pui si ciuperci

publicat la 25.03.2016

Tortilla de patatas

publicat la 22.03.2016

Bomboane cu nuci si portocale

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Esti prea critica in acest moment cu tine si de aceea ai impresia ca tot ceea ce faci este gresit. Incearca sa fii mai optimista si mai sigura pe tine!

 
 
 

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]