Drob de soia

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2015 | 1366 vizualizari

 

Un aperitiv perfect pentru vegetarieni si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia granule
  • 3 linguri cu orez
  • 3 cepe mari
  • 5 oua
  • 2 linguri cu pasta de rosii
  • 2 linguri cu faina
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita oregano
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de soia:

Soia se pune la fiert in apa cu sare( sau puteti pune in apa ierburile aromatice preferate)


Orezul se spala si se pune si el la fiert.


Cepele se curata, se spala, se toaca marunt si se pun la calit impreuna cu cele doua linguri de ulei.


Soia, dupa ce a fiert se stoarce de apa, si se pune intr-un castron, la care se adauga pasta de rosii, ierburile aromatice, sarea si piperul.Se amesteca bine dupa care se pune faina.Urmeaza orezul, ceapa si ouale, amestecandu-se dupa fiecare.


Se tapeteaza cu hartie de copt fundul unei tavi de chec in care se toarna amestecul de soia.Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 40 de minute.


E buuuun, e foarte bun!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Ina 1

07.03.2015, 20:19

uite ca d'asta n-am incercat ... Nu stiu daca ar iesi cu drojdie inactiva in loc de oua, pentru post ...

Carmen_g 1

07.03.2015, 22:40

Ar trebui sa iasa pentru ca drojdia inactiva are si rol de agent de legare pe langa gustul foarte bun. ) Incerci si ne impartasesti si noua rezultatul

dantes 1

09.03.2015, 08:59

Interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume - Philips Multicooker