Drob de soia

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2015 | 3552 vizualizari

 

Un aperitiv perfect pentru vegetarieni si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia granule
  • 3 linguri cu orez
  • 3 cepe mari
  • 5 oua
  • 2 linguri cu pasta de rosii
  • 2 linguri cu faina
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita oregano
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de soia:

Soia se pune la fiert in apa cu sare( sau puteti pune in apa ierburile aromatice preferate)


Orezul se spala si se pune si el la fiert.


Cepele se curata, se spala, se toaca marunt si se pun la calit impreuna cu cele doua linguri de ulei.


Soia, dupa ce a fiert se stoarce de apa, si se pune intr-un castron, la care se adauga pasta de rosii, ierburile aromatice, sarea si piperul.Se amesteca bine dupa care se pune faina.Urmeaza orezul, ceapa si ouale, amestecandu-se dupa fiecare.


Se tapeteaza cu hartie de copt fundul unei tavi de chec in care se toarna amestecul de soia.Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 40 de minute.


E buuuun, e foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Ina 1

07.03.2015, 20:19

uite ca d'asta n-am incercat ... Nu stiu daca ar iesi cu drojdie inactiva in loc de oua, pentru post ...

Carmen_g 1

07.03.2015, 22:40

Ar trebui sa iasa pentru ca drojdia inactiva are si rol de agent de legare pe langa gustul foarte bun. ) Incerci si ne impartasesti si noua rezultatul

dantes 1

09.03.2015, 08:59

Interesant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Aperitive bruschete cu naut