Pateuri cu rosii si branza

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2016 | 2204 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente aluat:

  • 1 cana apa clocotita
  • 3 cani faina
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri ulei
  • un praf sare

Ingrediente umplutura:

  • 3 rosii
  • 200 g branza dulce
  • 2 catei de usturoi
  • verdeata
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu rosii si branza:

In apa clocotita se adauga zaharul, sarea si faina. Se framanta un aluat moale si se lasa la odihnit 30 de minute.

Rosiile se taie felii. Branza se amesteca cu sarea, usturoiul trecut prin presa si verdeata. Eu am pus patrunjel tocat, dar merge foarte bine si cu marar sau orice alta verdeata e pe gustul vostru.

Jumatate de aluat se intinde intr-o foaie mare si subtire. Feliile de rosii se aranjeaza pe aluat nu mai aproape de 3 cm una de alta. Pe feliile de rosii se pune cate-o lingurita de umplutura.

Se intinde a doua foaie si se pune pe foaia cu umplutura. Cu un pahar se decupeaza pateurile dupa conturul fiecarei felii de rosie.

Pateurile se prajesc pe ambele parti in baie de ulei.

Pofta la pateuri!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu rosii si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Geanina87 1

22.03.2016, 09:43

foarte bune

Carmen_g 1

22.03.2016, 14:23

Daa...sunt chiar bune. Sotul meu priveste sceptic tot ce apare nou prin bucataria si oalele mele....insa aseara a zis ca "sunt bune inventiile astea. Sa mai faci!"

Rahela Velicu 1

07.04.2016, 20:32

si noi sa le facem candva

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu Cabanosi la Cuptor