Budinca de orez

de danakarin in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2013 | 2297 vizualizari

 

Budinca de orez sau recuperarea deșeurilor.
Mi-a rămas niște orez fiert la care nu i am găsit nici o intrebuintare si atunci am experimentat cu aceasta garnitura sub forma de budinca. A ieșit aratoasa si buna.

 

INGREDIENTE

  • 500 g orez fiert
  • 200 g brânză e vaca
  • 100 g telemea
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • o lingura de unt
  • unt pentru forma
  • o linguara de patrunjel verde taiat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de orez:

Am frecat brânza cu untul si cu telemeaua rasa, am adăugat compozitia la orezul fiert, am bătut ouăle si le-am adăugat de asemenea, am mai sarat, piperat si asezonat cu patrunjelul verde.


Am uns o forma cu unt, am pus compozitia îndesand-o bine si am dat la cuptorul încins la 170 de grade pana s-a rumenit.


Am întors-o pe o tava si am servit-o ca si garnitura la pui fript.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de orez" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (16)

Rocsi 1

31.08.2013, 19:56

Ce bine arata

laura_n 1

01.09.2013, 17:28

ce frumos a iesit

danakarin 1

01.09.2013, 23:25

Va multzumesc. Da, Mihaela, totul se transforma...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!