Budinca de orez

de danakarin in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2013 | 2346 vizualizari

 

Budinca de orez sau recuperarea deșeurilor.
Mi-a rămas niște orez fiert la care nu i am găsit nici o intrebuintare si atunci am experimentat cu aceasta garnitura sub forma de budinca. A ieșit aratoasa si buna.

 

INGREDIENTE

  • 500 g orez fiert
  • 200 g brânză e vaca
  • 100 g telemea
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • o lingura de unt
  • unt pentru forma
  • o linguara de patrunjel verde taiat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de orez:

Am frecat brânza cu untul si cu telemeaua rasa, am adăugat compozitia la orezul fiert, am bătut ouăle si le-am adăugat de asemenea, am mai sarat, piperat si asezonat cu patrunjelul verde.


Am uns o forma cu unt, am pus compozitia îndesand-o bine si am dat la cuptorul încins la 170 de grade pana s-a rumenit.


Am întors-o pe o tava si am servit-o ca si garnitura la pui fript.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de orez" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

31.08.2013, 19:56

Ce bine arata

laura_n 1

01.09.2013, 17:28

ce frumos a iesit

danakarin 1

01.09.2013, 23:25

Va multzumesc. Da, Mihaela, totul se transforma...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paine