Pizza cu pui si ciuperci

de Carmen_g in Pizza, 7 Apr 2016 | 867 vizualizari

 

Ingredientele sunt pentru doua tavi mari de pizza.
 

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 250 ml apa
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 15 g drojdie
  • 1 lingura ulei

Topping:

  • 6 linguri sos de tomate
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 500 g ciuperci
  • 1 piept mare de pui
  • o conserva de porumb
  • 400g. cascaval
  • sare
  • piper
  • ulei pt gatit puiul si ciupercile

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu pui si ciuperci:

Prima data se face aluatul. Eu am pus toate ingredientele in vasul mixerului , am lasat la procesat 6-7 minute dupa care am rasturnat aluatul intr-un bol curat uns cu putin ulei si l-am lasat la crescut o ora si jumatate. Daca nu aveti mixer se framanta aluatul cu mana pana rezulta o coca moale si nelipicioasa.


Topping-ul il puteti modifica in functie de gusturile si preferintele voastre. Pieptul de pui l-am taiat cubulete mici si l-am pus intr-o tigaie la prajit in 2 linguri de ulei incins. Am condimentat cu sare si piper.


Ciupercile le-am taiat in lamele subtiri si la fel ca si puiul le-am gatit cateva minute cat sa scada si sa se evapore zeama lasata. Am presarat sare si piper si peste ele.


Asamblare: Dupa ce aluatul a dospit, se imparte in doua parti egale si se intinde pe rand cate o foaie de marimea tavii de la cuptor. Se impart in doua parti si ingredientele pentru topping. Am pus aluatul 5 minute in cuptorul incins pana cand a facut o crusta subtire deasupra. Am scos tava din cuptor si am pus topping-ul. Sosul de rosii distribuit uniform, ceapa taiata solzisori, ardeiul taiat fasii subtiri, ciupercile, carnea, porumbul si la final cascavalul razuit.


Se introduce pizza in cuptor si se lasa la copt 15-20 de minute la 175 grade cuptor cu ventilatie.


Se serveste calda cu sosul preferat si cu mare pofta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Gherca Daniela 1

07.04.2016, 16:44

-Licurici- 1

07.04.2016, 17:29

Foarte, foarte buna!

mirela0911 1

12.04.2016, 20:29

Nu refuzam pizza!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu rucola si prosciutto crudo