Saratele cu telemea si chimen

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2015 | 1828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g telemea
  • 10 linguri cu smantana
  • 200 g unt/margarina
  • 3 oua
  • 2 linguri cu chimen
  • 1 lingurita sare( daca nu e prea sarata telemeaua)
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea si chimen:

Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat elastic si nelipicios.


Se imparte aluatul in doua parti egale si fiecare parte de aluat se intinde cu sucitorul pe o hartie de copt de dimensiunea tavii de la cuptor. Cu o rola de pizza se taie saratele de dimensiunea dorita. Prefer sa intind aluatul direct pe hartie de copt pentru a nu manevra foarte mult saratelele si sa-si piarda forma.


Se transfera totul in tava si se coace 15-20 minute sau pana cand saratelele sunt usor rumene.


 

TIPS-URI

1

Inainte sa le pun la cuptor, eu am presarat si cateva seminte de susan peste saratele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea si chimen" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

monik80 1

17.03.2015, 21:00

ff bune

mihaelar63 1

28.03.2015, 11:06

anaion 1

06.04.2017, 10:30

excelente saratelele ,mersi frumos pentru postare ,sa aveti o zi buna dragi bucatarasi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea