Saratele

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2017 | 896 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie,
  • 150 g cascaval ras
  • 200 g margarina
  • 100 g smantana
  • 1 ou + 1 galbenus
  • 1 lingurita sare
  • 50 g susan
  • 4 linguri de apa calduta
Portii: 48
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Drojdia se inmoaie cu 4 linguri de apa, apoi se amesteca cu smantana, margarina,100g cascaval ras, sare si un ou.Se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat omogen, care se lasa la dospit o ora.


Se taie aluatul in doua si se intinde o foaie subtire, se taie bastonase care se ung cu galbenusul batut, se presara cascaval ras si se coc la foc potrivit, pana devin aurii. Intre timp, se pregateste a doua tava de saratele. De aceasta data, peste saratele se presara susan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

06.01.2017, 16:01

Rocsi 1

06.01.2017, 18:57

Ce mult imi plac!

oanapl 1

11.01.2017, 19:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pernite cu 3 feluri de branza