Rulada cu spanac, branza si ciuperci

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2011 | 3773 vizualizari

 

Rulada cu spanac, branza si ciuperci

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 4 galbenuşuri de ou
  • 150 ml smantana
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita de sare
  • 5 linguri faina
  • 200 g spanac congelat
  • 4 albusuri
  • Pentru umplutura:
  • 100 g feta – rasa
  • 125 g crema de branza Philadelphia
  • 150 g telemea sarata – rasa
  • 50 g mozzarella – rasa
  • 200 g ciuperci din conserva -tocate putin
  • 100 g sunca taiata cubulete
  • 1/2 ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac, branza si ciuperci:

O rulada aperitiv cu spanac, branza si ciuperci.


Intr-un vas amestecam galbenusurile cu smantana. Adaugam spanacul dezghetat si scurs bine (in pumn) de apa, apoi integram faina amestecata cu praful de copt si sare. La sfarsit adaugam albusul batut spuma si amestecam usor. Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si il coacem in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 20-25 minute.

In acest timp calim ceapa tocata marunt si ciupercile intr-o lingura de ulei. Le scoatem si le lasam sa raceasca. Amestecam feta cu crema de branza si telemea, apoi adaugam sunca. Amestecam pana se omegenizeaza.


La final adaugam ciupercile racite, apoi amestecam.

Scoatem blatul, il rasturnam pe un prosop umezit usor, presaram mozzarella rasa, apoi amestecul de branzeturi cu ciuperci. Rulam usor. Rulada o punem intr-o folie de staniol dupa ce se raceste, apoi o lasam sa stea la frigider pentru minim o ora.


Pofta buna va doresc si va recomand sa testati aceasta rulada aperitiv

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac, branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MIUTA 1

15.08.2011, 16:51

Foarte,foarte bine arata

alinutzika 1

15.08.2011, 22:51

nu stiu gustul, dar aspectul e super!!!

divainbucatarie 1

16.08.2011, 13:01

Va multumesc tuturor pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata