Spanac la cuptor

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2013 | 1290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 g spanac congelat
  • 3 felii cascaval afumat
  • 8 linguri parmezan ras
  • sare, piper
  • 4 oua
  • 4 linguri pesmet
  • o ceapa
  • 5 graunti de usturoi
  • 30 ml lapte dulce
  • o lingura de smantana
  • 30 ml ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac la cuptor:

Spanacul congelat se pune intr-un blender impreuna cu ceapa, usturoiul pisat, cele 4 oua, cascavalul si parmezanul ras, sare si piper. Se omogenizeaza bine. Pe parcurs se adauga laptele dulce, uleiul si smantana. Se mai mesteca la blender. Se pune la final pesmetul. 

Compozitia se pune intr-o tava unsa. Pe de-asupra se pun bucati mici de cascaval afumat si trei linguri de parmezan ras. Se da cuptor pana se rumeneste bine. 

Se serveste dupa preferinta. Noi, cu smantana. 

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Spanac la cuptor-0
Spanac la cuptor-1
Spanac la cuptor-2
Spanac la cuptor-3

COMENTARII (32)

alilianaa

alilianaa 1

08.02.2013, 17:37

Multumesc Cris.

catarosh

catarosh 1

10.05.2013, 09:43

Buna ziua,retete gustoase pe profilul tau...oare pot folosi stevie in loc de spanac?...multumesc si spor in toaye!...

alilianaa

alilianaa 1

10.05.2013, 16:24

Multumesc catarosh, cred ca da, nu vad de ce nu ar merge...Spor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!