MyFancyCake

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 10.05.2011

RETETE62
PRIETENI51
Retete / Aperitive / Garnituri

Platou taranesc

In Aperitive / Garnituri la 16 Sep 2012

Se feliaza si se aranjeaza ingrdientele pe un platou de lemn.

Telemea de vaca

In Aperitive / Garnituri la 10 Feb 2012

Avem nevoie de 3 litri de lapte.  Fierbem laptele. Dintr-un litru de lapte pregatim iaurt. Eu am facut iaurtul cu ajutorul iaurtierei.Daca nu aveti iaurtiera,umplem 2 borcane cu lapte rece, apoi adaugam deasupra laptele cald (nu fierbinte). Acoperim borcanele cu capace. Incalzim...

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 26 Ian 2012

Punem 8 oua la fiert. Din momentul in care incep sa fiarba le lasam 10 minute. Taiem ouale in 2 si scoatem galbenusul. Intre timp facem un sos de maioneza dintr-un galbenus de ou, mustar, sare, piper. Cand maioneza este gata, adaugam galbenusurile de la cele 8 oua fierte, untul (la...

Traistute cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 25 Ian 2012

Pentru aluat amestecam drojdia cu zaharul si cu 50 ml lapte caldut. Lasam sa dospeasca 10 minute, apoi o turnam peste faina. Amestecam usor, adaugam laptele, sarea si uleiul. Framantam si lasam aluatul la crescut timp de 1 ora. Intindem aluatul intr-o foaie groasa de aproximativ 1 cm si...

Rulouri Praga

In Aperitive / Garnituri la 19 Ian 2012

Mixati branza cu sarea si hreanul. Separat batem frisca si o incorporam usor in crema de branza. Pe fiecare felie de sunca punem cate 1 lingura de crema si rulam. Decoram cu felii de rosii Cherry si patrunjel.

Guacamole

In Aperitive / Garnituri la 5 Ian 2012

Taiem fructele de avocado in 2 si scoatem samburele (unul din cele 2 fructe le pastram pentru a servire). Cu ajutorul unei lingurite scoatem pulpa de avocado. Stropim avocado cu suc de lamaie pentru a preveni oxidarea.Intr-un blender pasam  avocado, usturoiul, ceapa si rosiile. Potrivim de...

Rulouri Caprese

In Aperitive / Garnituri la 2 Noi 2011

Amestecam drojdia cu zaharul si cu jumatate din cantitatea de lapte caldut. Lasam drojdia la crescut 10 minute, apoi o adaugam peste faina proaspat cernuta amestecata cu sare. Amestecam apoi adaugam restul de lapte si uleiul de masline. Framantam timp de 10 minute pana obtinem un aluat elastic...

Tarta Rustica

In Aperitive / Garnituri la 25 Aug 2011

Pentru aluatul fraged amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat elastic si nelipicios. Invelim aluatul intr-o folie alimentara si il dam la frigider 1 ora. Dupa 1 ora intindem aluatul ai il asezam intr-o forma de tarta. Il intepam cu furculita pentru a nu se deforma la coacere....

Bruschette Pomodoro

In Aperitive / Garnituri la 23 Mai 2011

Feliile de bagheta le asezam intr-o tava grill incinsa pana cand se rumenesc. Intre timp pregatim rosiile. Taiem rosiile in cubulete mici, adaugam ulei de masline, praf de usturoi, sare, condimente italiene sau busuioc. Frecam feliile de paine prajita cu cateii de usturoi. Acoperim...

Platou pane

In Aperitive / Garnituri la 17 Mai 2011

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine pentru a nu se forma cocoloase. Aluatul obtinut este un aluat mai gros decat cel de clatite. Lasam aluatul la rece minim 30 de minute. Intre timp pregatim legumele. Ciupercile si conopida le...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 17.11.2013

Salata de cartofi dulci

publicat la 31.10.2013

Cupcakes cu dovleac si ciocolata

publicat la 18.10.2013

Bruschette al Tono

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Ai vrut sa ai hainele calcate pentru astazi; solutia ta a fost sa le bagi între saltea si pat înainte de culcare. A functionat, asa-i?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]