Bruschette al Tono

de MyFancyCake in Ton, 18 Oct 2013 | 2991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 paini Ciabatta
  • 2 conserve de ton in ulei de masline
  • 1 ceapa rosie mare sau 3-4 cepe verzi
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette al Tono:

Feliem painea si asezam feliile intr-o tava grill incinsa sau in cuptor pana cand se rumenesc.


Amestecam conservele de ton cu ceapa rosie (verde) taiata marunt si asezonam cu sare si piper.


Pe fiecare felie de paine distribuim tonul si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette al Tono" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Rocsi 1

19.10.2013, 22:12

laura_n 1

20.10.2013, 14:09

tare bune,imi plac mult

reisnaor_2006 1

01.10.2014, 09:11

le ador

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert musuroi de cartita
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!