Cupcakes cu dovleac si ciocolata

de MyFancyCake in Prajituri, 31 Oct 2013 | 988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru Cupcakes avem nevoie de:
  • 120 gr faina,
  • 140 gr zahar,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 1 si 1/2 lingurita scortisoara,
  • 1 varf de lingurita sare,
  • 40 gr unt,
  • 120 ml lapte,
  • 2 oua,
  • 200 gr piure de dovleac,
  • Pentru crema:
  • 200 ml frisca,
  • 200 gr ciocolata cu lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu dovleac si ciocolata:

Intr-un bol amestecam faina, zaharul, praful de copt, sarea si untul. Mixam pana cand obtinem un amestec nisipos. Adaugam 60 ml de lapte si mixam usor.

Separat amestecam ouale cu restul de lapte si cu scortisoara si il turnam peste amestecul de faina. Mixam pana obtinem o crema fina.

Dupa ce vom obtine aluatul de cupcakes, incorporam usor cu o lingura de lemn piureul de dovleac, apoi umplem formele de muffins si le coacem 25 de minute la 170 grade Celsius.

Vom obtine aceste prajiturele aromate si pufoase, pe care le vom transforma in niste cupcakes-uri autentice cu ajutorul cremei ganache.

Pentru crema incalzim frisca (fara a o fierbe), apoi adaugam ciocolata pana se topeste. Lasam amestecul la rece cateva ore apoi il mixam pana obtine o crema fina.

Daca vi se pare prea moluta adaugati un plic de intaritor pentru frisca.

Decoram cu crema ganache.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes cu dovleac si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

01.11.2013, 22:04

T I M E A 1

01.11.2013, 22:37

ce haioase sunt

reisnaor_2006 1

01.10.2014, 09:11

wawwwwwwwwwwww

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose finlandeze - Korvapuusti