Cupcakes cu dovleac si ciocolata

de MyFancyCake in Prajituri, 31 Oct 2013 | 854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru Cupcakes avem nevoie de:
  • 120 gr faina,
  • 140 gr zahar,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 1 si 1/2 lingurita scortisoara,
  • 1 varf de lingurita sare,
  • 40 gr unt,
  • 120 ml lapte,
  • 2 oua,
  • 200 gr piure de dovleac,
  • Pentru crema:
  • 200 ml frisca,
  • 200 gr ciocolata cu lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu dovleac si ciocolata:

Intr-un bol amestecam faina, zaharul, praful de copt, sarea si untul. Mixam pana cand obtinem un amestec nisipos. Adaugam 60 ml de lapte si mixam usor.

Separat amestecam ouale cu restul de lapte si cu scortisoara si il turnam peste amestecul de faina. Mixam pana obtinem o crema fina.

Dupa ce vom obtine aluatul de cupcakes, incorporam usor cu o lingura de lemn piureul de dovleac, apoi umplem formele de muffins si le coacem 25 de minute la 170 grade Celsius.

Vom obtine aceste prajiturele aromate si pufoase, pe care le vom transforma in niste cupcakes-uri autentice cu ajutorul cremei ganache.

Pentru crema incalzim frisca (fara a o fierbe), apoi adaugam ciocolata pana se topeste. Lasam amestecul la rece cateva ore apoi il mixam pana obtine o crema fina.

Daca vi se pare prea moluta adaugati un plic de intaritor pentru frisca.

Decoram cu crema ganache.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes cu dovleac si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

01.11.2013, 22:04

T I M E A 1

01.11.2013, 22:37

ce haioase sunt

reisnaor_2006 1

01.10.2014, 09:11

wawwwwwwwwwwww

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata