Conopida si dovlecei pané (de post).

de lilik in Mancaruri de post, 16 Noi 2012 | 7744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • conopida(cateva buchetele)
  • 2 dovlecei potriviti
  • 4 linguri faina alba
  • 4 linguri faina de grau dur
  • 1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu
  • sare,piper,paprika
  • apa minerala rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida si dovlecei pané (de post).:

Spalam buchetelele de conopida si le fierbem in apa sarata 5-7 minute,dupa care le lasam la scurs si racit.


Dovleceii ii spalam si ii taiem felii,fara sa ii curatam,apoi ii presaram cu putina sare.


Intr-un bol amestecam faina alba cu cea de grau dur,adaugam sare,piper si putina paprika,apoi adaugam apa minerala rece pana obtinem un aluat putin mai gros decat cel de clatite,apoi adaugam bicarbonatul si il lasam la rece 20 de minute.


Scoatem aluatul din frigider si scufundam buchetelele de conopida si dovleceii pe care le prajim in abundant ulei incins.


Le lasam sa se rumeneasca frumos pe toate partile,apoi le scoatem pe prosop de hartie sa lase uleiul in exces.


Le servim caldute sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida si dovlecei pané (de post)." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Cris2711 1

17.11.2012, 00:08

ce m-ai nimerit,Big Like

oana_pisicutza16 1

17.11.2012, 00:09

yamiii super bune

anca_mihaela 1

17.11.2012, 10:14

foarte bune...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu mujdei de usturoi