Ciorba de soia

de Valclaudia in Mancaruri de post, 22 Mar 2014 | 1614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. boabe de soia
  • 2 cepe potrivite
  • 1 morcov mare
  • 3-4 linguri de ulei
  • 2 foi de dafin
  • 1 cutie rosii pasate
  • 2 linguri pasta de ardei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura bobite de mustar
  • cateva boabe de piper
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1/2 legatura patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de soia:

Punem boabele de soia la hidratat inainte cu 3-4 ore in apa rece. La jumatatea timpului schimbam apa.


Frecam intre palme boabele hidratate pentru a indeparta cojile care vor pluti deasupra apei, clatim cu apa din abundenta sa indepartam toate cojile.


Curatam si spalam ceapa si morcovul.


Ceapa se taie marunt, morcovul se taie rondele, apoi se calesc in ulei cca 5 minute.


Adaugam rosiile pasate, boabele de soia scurse, foile de dafin, boabele de piper si cele de mustar, condimentam, punem cca 4l apa in oala si lasam sa fiarba ciorba la foc potrivit pana se inmoaie boabele de soia.


Adaugam 2 linguri pasta de ardei, marar si patrunjel verde si servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

22.03.2014, 23:39

deyutzky 1

22.03.2014, 23:41

ciorba de soia n-am incercat...insa soia imi place!

laura_n 1

23.03.2014, 11:23

bravoo, Claudia! te admir pentru ca incerci mereu ceva nou si diversifici mereu! nu ca mine....imi ia 2 ani sa gatesc o linte, mama ei de linte ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu vinete