Ciorba de soia

de Valclaudia in Mancaruri de post, 22 Mar 2014 | 1146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. boabe de soia
  • 2 cepe potrivite
  • 1 morcov mare
  • 3-4 linguri de ulei
  • 2 foi de dafin
  • 1 cutie rosii pasate
  • 2 linguri pasta de ardei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura bobite de mustar
  • cateva boabe de piper
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1/2 legatura patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de soia:

Punem boabele de soia la hidratat inainte cu 3-4 ore in apa rece. La jumatatea timpului schimbam apa.

Frecam intre palme boabele hidratate pentru a indeparta cojile care vor pluti deasupra apei, clatim cu apa din abundenta sa indepartam toate cojile.

Curatam si spalam ceapa si morcovul.

Ceapa se taie marunt, morcovul se taie rondele, apoi se calesc in ulei cca 5 minute.

Adaugam rosiile pasate, boabele de soia scurse, foile de dafin, boabele de piper si cele de mustar, condimentam, punem cca 4l apa in oala si lasam sa fiarba ciorba la foc potrivit pana se inmoaie boabele de soia.

Adaugam 2 linguri pasta de ardei, marar si patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de soia-0
Ciorba de soia-1
Ciorba de soia-2
Ciorba de soia-3
Ciorba de soia-4
Ciorba de soia-5

COMENTARII (11)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

22.03.2014, 23:39

deyutzky

deyutzky 1

22.03.2014, 23:41

ciorba de soia n-am incercat...insa soia imi place!

laura_n

laura_n 1

23.03.2014, 11:23

bravoo, Claudia! te admir pentru ca incerci mereu ceva nou si diversifici mereu! nu ca mine....imi ia 2 ani sa gatesc o linte, mama ei de linte ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec glazurat cu citrice

de Rux 9

Chec glazurat cu...

ieri la 23:23

Supa cu tortellini si fasole verde

Supa cu...

ieri la 22:41

Prajitura Adelina

de mena29 3

Prajitura Adelina

ieri la 22:05