Oua umplute

de MyFancyCake in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2012 | 6106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 oua,
  • 2 linguri mustar,
  • sare,
  • piper,
  • 50 ml ulei,
  • 100 gr unt,
  • 2 linguri zeama de lamaie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Punem 8 oua la fiert. Din momentul in care incep sa fiarba le lasam 10 minute.


Taiem ouale in 2 si scoatem galbenusul. Intre timp facem un sos de maioneza dintr-un galbenus de ou, mustar, sare, piper.


Cand maioneza este gata, adaugam galbenusurile de la cele 8 oua fierte, untul (la temperatura camerei) si zeama de lamaie.Mixam amestecul bine.


Cu aceasta compozitie umplem albusurile si dam la frigider minim 30 minute inainte de servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

feliciatimisoara 1

01.11.2013, 23:19

aici mergea un pateu de pasare amestecat cu galbenusele si 2 liguri de maioneza.,altfel este gretos.,ca decor merge masline,castraveti murati ,gogosari murati,decor.acum puteti manca,pofta mare.

MyFancyCake 1

03.11.2013, 10:11

@Feliciacristea46: daca stai prost cu ficatul nici nu ai voie sa manananci oua. ...
Intrebarea mea este daca macar le-ai incercat inainte sa iti dai cu parerea.
Te asigur ca nu sunt gretoase deloc. cantitaea de maioneza si unt este mica.

reisnaor_2006 1

20.12.2014, 19:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor