Rulada de pateu

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2013 | 1657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie pateu
  • 50 g margarina
  • 200 g cascaval
  • 1 cutie miez de lapte
  • patrunjel
  • 3 oua
  • sare
  • 130 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pateu:

Cascavalul il dam prin razatoarea mare.Adaugam untul topit si sarea dupa gust.Amestecam bine compozitia si adaugam miezul de lapte tocat impreuna cu patrunjelul spalat si taiat.


Pregatim o bucata de folie de aluminiu o ungem cu ulei peste tot si intindem tot cascavalul deasupra cu lingura.


Amestecam pateul tinut la temperatura camerei cu margarina si rasturnam peste cascaval.Ungem pateul peste tot


Fierbem ouale(eu nu le-am fiert de tot tari deoarece nu imi plac tari) si le taiem bucati deasupra peste celelalte ingrediente.


Incepem sa rulam strangand usor rulada.Dam rulada la rece cca 1 ora

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pateu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

gaby_gabytza 1

16.05.2013, 10:04

va multumesc

Lau 1

16.05.2013, 16:59

bunaa

babi5 1

18.06.2013, 13:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de cascaval