Traistute cu ciuperci

de MyFancyCake in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2012 | 7333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina,
  • 300 ml  lapte, 
  • 1 plic drojdie uscata,
  • 50 ml ulei de masline,
  • 1 lingurita sare,
  • 1 lingurita zahar,
  • 6 ciuperci Champignon mari,
  • 100 gr crema de branza Almette cu smantana,
  • 100 gr branza Danish White,
  •  1 ceapa, marar,
  • patrunjel,
  • 1 ou.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute cu ciuperci:

Pentru aluat amestecam drojdia cu zaharul si cu 50 ml lapte caldut. Lasam sa dospeasca 10 minute, apoi o turnam peste faina. Amestecam usor, adaugam laptele, sarea si uleiul. Framantam si lasam aluatul la crescut timp de 1 ora.

Intindem aluatul intr-o foaie groasa de aproximativ 1 cm si taiem cercuri cu diametru de aproximativ 15 cm. Cercurile le asezam intr-o tava de muffins unsa in prealabil cu ulei.

In fiecare cerc asezam cate 1 lingura de umplura si adunam marginile aluatului deasupra obtinand o traistuta. Ungem traistule cu ou batut si le coacem aproximativ 30 de minute la 180 grade Celsius.La copt traistutele vor creste si se vor deschide.

Si sa nu uitam de umplutura! Taiem ceapa in cubulete mici si o punem la calit intr-o lingura de ulei de masline. Adaugam apoi ciupercile taiate marunt si lasam pe foc mic timp de 15 minute. Adaugam verdeata taiata marunt si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-au racit adaugam cele 2 feluri de branza.Aceasta compozitie o punem face cu o zi inainte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pachetele aperitiv