Traistute cu ciuperci

de MyFancyCake in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2012 | 5112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina,
  • 300 ml  lapte, 
  • 1 plic drojdie uscata,
  • 50 ml ulei de masline,
  • 1 lingurita sare,
  • 1 lingurita zahar,
  • 6 ciuperci Champignon mari,
  • 100 gr crema de branza Almette cu smantana,
  • 100 gr branza Danish White,
  •  1 ceapa, marar,
  • patrunjel,
  • 1 ou.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute cu ciuperci:

Pentru aluat amestecam drojdia cu zaharul si cu 50 ml lapte caldut. Lasam sa dospeasca 10 minute, apoi o turnam peste faina. Amestecam usor, adaugam laptele, sarea si uleiul. Framantam si lasam aluatul la crescut timp de 1 ora.


Intindem aluatul intr-o foaie groasa de aproximativ 1 cm si taiem cercuri cu diametru de aproximativ 15 cm. Cercurile le asezam intr-o tava de muffins unsa in prealabil cu ulei.


In fiecare cerc asezam cate 1 lingura de umplura si adunam marginile aluatului deasupra obtinand o traistuta. Ungem traistule cu ou batut si le coacem aproximativ 30 de minute la 180 grade Celsius.La copt traistutele vor creste si se vor deschide.


Si sa nu uitam de umplutura! Taiem ceapa in cubulete mici si o punem la calit intr-o lingura de ulei de masline. Adaugam apoi ciupercile taiate marunt si lasam pe foc mic timp de 15 minute. Adaugam verdeata taiata marunt si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-au racit adaugam cele 2 feluri de branza.Aceasta compozitie o punem face cu o zi inainte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

aziz 1

26.01.2012, 11:38

bunaciuni !!!

kamy 1

27.01.2012, 09:58

bune si dragalase

reisnaor_2006 1

08.05.2014, 17:14

si noi vrem

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pachetele aperitiv