Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2013 | 3477 vizualizari

 

Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)

 

INGREDIENTE

  • Blat tarte:
  • 100 gr unt
  • 200 gr faina
  • 1 ou mare (XXL) sau doua mai mici)
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 3 prafuri de sare
  • Umplutura de ciuperci:
  • 7 ciupercute champinion
  • 1 ardei gras rosu mare
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 2 linguri ulei vegetal( palmier)
  • 2 cutii de branzica Delaco( cea calcica sub forma de scoici)
  • Crema de branza:
  • 2 bucati de branza Miez de Lapte sarata( sau dulce)
  • 10 linguri de branza dulce
  • 5 linguri de smantana
  • 3 codite de ceapa verde tocata
  • 1 legatura marar
  • 2 oua
  • sare dupa gust
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte:

Pentru blat: cernem faina, facem o adancitura in mijloc punem oul, sarea pe margine, chimenul si amestecam pana se incorporeaza bine ingredientele si framantam pana obtinem un aluat de tarta. Punem in folie si dam la rece pana preparam crema si umplutura.


Crema de branza:


Amestecam branza de vaci cu smantana, adaugam si branzica miez de lapte pe care o faramitam cu o furculita, mararul, ceapa verde tocata, sarea si apoi oul la sfarsit.


O acoperim si o dam la rece la frigider.


Umplutura de ciuperci:


Intr-o tigaie incingem uleiul si inabusim ceapa tocata impreuna cu ciupercile taiate marunt si ardeiul gras tocat. Adaugam si patrunjeul . Lasam pe foc pana se evapora toata apa si potrivim gustul de sare si piper. Lasam la racit.


Scoatem aluatul de la frigider si il impartim in 9 bucati( mingiute).


Pregatim pentru forme 9 hartiute patrate decupate din foaie pergament. Daca avem foi speciale pentru forme e si mai bine.


Fiecare bucata o vom intinde direct pe hartiuta si apoi vom lucra blatul direct in forma.


Umplem cu crema de branza apoi deasupra punem umplutura de ciuperci si branzica miez de lapte.


Coacem tartele la 180 de grade pentru 45 de minute.


Noua ne-au placut mult...sper sa va placa si voua daca le veti prepara :)






 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

ralu_ca 1

02.06.2013, 17:03

babi5 1

03.06.2013, 20:03

RuxyRux 1

10.11.2013, 20:30

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute