Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2013 | 5996 vizualizari

 

Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)

 

INGREDIENTE

  • Blat tarte:
  • 100 gr unt
  • 200 gr faina
  • 1 ou mare (XXL) sau doua mai mici)
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 3 prafuri de sare
  • Umplutura de ciuperci:
  • 7 ciupercute champinion
  • 1 ardei gras rosu mare
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 2 linguri ulei vegetal( palmier)
  • 2 cutii de branzica Delaco( cea calcica sub forma de scoici)
  • Crema de branza:
  • 2 bucati de branza Miez de Lapte sarata( sau dulce)
  • 10 linguri de branza dulce
  • 5 linguri de smantana
  • 3 codite de ceapa verde tocata
  • 1 legatura marar
  • 2 oua
  • sare dupa gust
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte:

Pentru blat:  cernem faina, facem o adancitura in mijloc punem oul, sarea pe margine, chimenul si amestecam pana se incorporeaza bine  ingredientele si framantam pana obtinem un aluat de tarta. Punem in folie si dam la rece pana preparam crema si umplutura.

Crema de branza:

Amestecam branza de vaci cu smantana, adaugam si branzica miez de lapte pe care o faramitam cu o furculita, mararul, ceapa verde tocata, sarea si apoi oul la sfarsit.

O acoperim si o dam la rece la frigider.

Umplutura de ciuperci:

Intr-o tigaie incingem uleiul si inabusim ceapa tocata impreuna cu ciupercile taiate marunt si ardeiul gras tocat. Adaugam si patrunjeul . Lasam pe foc pana se evapora toata apa si potrivim gustul de sare si piper. Lasam la racit.

Scoatem aluatul de la frigider si il impartim in 9 bucati( mingiute).

Pregatim pentru forme 9 hartiute patrate decupate din foaie pergament. Daca avem foi speciale pentru forme e si mai bine.

Fiecare bucata o vom intinde direct pe hartiuta si apoi vom lucra blatul direct in forma.

Umplem cu crema de branza apoi deasupra punem umplutura de ciuperci si branzica miez de lapte.

Coacem tartele la 180 de grade pentru 45 de minute.

Noua ne-au placut mult...sper sa va placa si voua daca le veti prepara :)

 


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Clatite gratinate