Inele de ceapa pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2010 | 4906 vizualizari

 

aceasta reteta am vazut-o la lili musat si mi-am zis ca trebuie neaparat sa o incerc, am adaptat-o putin, iar rezultatul a fost super!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cepa mare
  • 3 linguri faina
  • 1 linguritai amidon
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • o canuta de lapte
  • 1 ou
  • cascaval ras
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa pane:

se taie ceapa rondele si se da la frigider pt o ora( de ce nu stiu :D )., puneti o folie peste ea k sa nu fie nevoie sa luati frigiderul la spalat :))

pregatim compozitia din toatae ingredientele de mai sus, amestecam pt inceput faina cu laptele, pt a nu se face cocoloase, apoi punem oul, cascavalul ras, sarea, piperul, praful de copt, amidonul..si cred k le-am zis pe taoate :D

 

TIPS-URI

1

eu le-am stropit cu lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Inele de ceapa pane-0
Inele de ceapa pane-1
Inele de ceapa pane-2
Inele de ceapa pane-3
Inele de ceapa pane-4
Inele de ceapa pane-5

COMENTARII (10)

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 10:04

epurasha2bb

epurasha2bb 1

15.04.2010, 17:31

arata foarte bine, am sa incerc si eu varianta ta! si mie imi plac inelusele astea insa nu mi-a reusit cand am incercat sa fac dar eu le dadusem doar prin ou si faina ca pe dovleceii pane.Aum ca stiu secretul am sa mai incerc odata!mersi!

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

15.04.2010, 19:59

ms mariana,

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostoli cu cacao si nutella

de Rux 9

Crostoli cu cacao...

ieri la 22:36

Chec cu lamaie, alune, nuci si glazura

de Rocsi 9

Chec cu lamaie,...

ieri la 20:26

Cornulete cu untura si gem

de Aletta 4

Cornulete cu...

ieri la 20:05

Budinca de cozonac panettone

Budinca de...

ieri la 19:53