Rulada de cartofi cu carne tocata si ciuperci

de Teo in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2010 | 9519 vizualizari

 

reteta o am din revista "PRACTIC in bucatarie", dar am mai adaptat-o putin dupa gustul meu....sper sa va placa si voua

 

INGREDIENTE

  • 600 g cartofi
  • 150 g branza de vaci
  • 4 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 300 g carne tocata de pui
  • 2 cepe potrivite
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 300 g ciuperci proaspete
  • sare, piper
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 galbenus crud (pentru uns rulada)
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cartofi cu carne tocata si ciuperci:

Se fierb cartofii in coaja si se e face un piure din ei. Dupa ce s-a racit piureul se amesteca cu branza rasa pe razatoarea mica, cu ouale si pesmetul. Se amesteca totul pana cand se obtine o pasta omogena. In putin ulei se caleste o ceapa, un morcov, un ardei, apoi se adauga carnea tocata si se lasa sa scada tot sucul lasat. Separat, am calit ciupercile tocate cu o ceapa.


Se amesteca carnea cu ciupercile, se adauga ouale si verdeata tocata marunt.


Se intinde piureul rece pe o folie de plastic, groasa de 1.5 cm. Deasupra, pe toata suprafata se intinde unplutura, apoi se ruleaza cu ajutorul celofanului. Am asezat rulada intr-o forma de cozonac tapetata cu hartie de copt. Deasupra am uns cu galbenusul crud si am bagat forma in cuptorul incins pentru cca 30 min.


Rulada se taie cand s-a racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cartofi cu carne tocata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

liana_geicu 1

02.11.2010, 21:34

Astazi mi-am luat o felie din rulada asta si a fost foarte buna, este foarte consistenta. Cu muraturi merge de minune!

ony 1

21.11.2010, 10:05

la favorite direct si 5 furci;f.f.faina;am s-o fac si eu sapt asta

Anamaria7 1

06.12.2010, 22:12

arata minunat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza si cu varza